Žhavý Love Island – kdo vypadl a co se na Kanárských ostrovech děje?

Žhavý Love Island – kdo vypadl a co se na Kanárských ostrovech děje?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Reality show, která je typická krásným počasím, svalnatými těly a těly žen s nádhernými křivkami, patří u někoho k oblíbeným pořadům, ale někteří ho nemohou ani cítit. Někteří mají od začátku pevné vztahy, ale pokaždé je někdo navíc, a proto někdo musí z kola ven. Kdo to byl tentokrát?

Láska na první pohled je pryč

Jako první se z vily musela vystěhovat krásná brunetka Markéta, kterou mnoho diváků označilo za tu, co pořád brečí. Sama se označila za tu, co byla hodně emotivní. Před kamerami se několikrát nedokázala udržet.

Hned na první pohled se zamilovala do Pítra, který ale svého výběru začal po pár dnech litovat, protože se na něj doslova nalepila. Vadilo mu, že Markéta něco neustále řeší a tropí hysterické scény. Proto se během párování rozhodl pro Gabrielu, která do vily přišla později.

Když jsem zjistila, že odcházím, spadl mi obrovský kámen ze srdce. Každý ode mě čekal nějakou akci a já byla pořád klidná

řekla Markéta pro kanál Nova Plus.

„Byla jsem moc emotivní. Petr se neměl nutit do něčeho, co nechtěl. Já jsem z něj cítila, že je nervózní z kamer. Byl napjatý a já emotivní. Myslím si, že mimo vilu se určitě uvidíme a můžeme to zkusit,“ dodala.

Druhý vypadlý

Další párování nevyšlo dobře pro Petra, který nedokázal navázat vážnější vztah s nějakou z dívek. Aishu označil za lásku na první pohled, na Mishalu šel prý moc rychle a na Simču zase pomalu. Rozehrával to tedy na tři strany, ale ani jedna cesta nevyšla.

"Cítím neuvěřitelnou úlevu, spadl mi kámen ze srdce. Upřímně jsem rád, že jsem venku. Nejtěžší jsou cesty k sobě a já jsem měl čas přemýšlet o svém životě, o tom, kým chci a nechci být," tvrdil

Zdroje: