Survivor Česko & Slovensko (29): Brousí si už Veve kudlu, kterou bodne Vláďovi do zad?

Survivor Česko & Slovensko (29): Brousí si už Veve kudlu, kterou bodne Vláďovi do zad?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po dnešním duelu už zůstane pouze čtyřlístek hráčů, a i ten si pomalu začíná balit kufry. Za pozornost určitě stojí sledovat reakce porotců na kmenové radě. Z některých jejich pohledů nevyzařuje zrovna přátelství.

Na ostrově ještě probíhá dozvuk z vyřazení Xenky, kterou měli všichni rádi, ale jak z reakcí vyplynulo, byli nakonec rádi, že se zbavili všestranně nadané konkurentky. Možná ale trochu podceňují Chili, pokud si myslí, že bude snadné se jí zbavit. Když zjistila, že už se nemá na koho spolehnout, zapnula nejspíš posilovač pudu sebezáchovy a je silnější, než kdy byla.

Přeživší opět očekávají souboj o imunitu, kterou chce opět Vláďa, ale rozhodně není sám. Chce ji Chili, protože předpokládá že ji ostatní opět pošlou do duelu a imunita by jí pomohla se tomu pro tentokrát vyhnout.

K individuální imunitě moderátor nabídl kyblík smažených kuřat pro jednoho hráče, ale všichni tuší, že odměna bude mnohem větší.

Hodně nešťastný souboj ve hře, která postupně vyřazovala hráče, měla Johy, která vypadla jako první. Dlouho se ve hře neudržela ani Chili a nejdéle šlapala na paty Vladimírovi Veve. Ten měl sice slabší úvod, ale dokázal si pošesté individuální imunitu zajistit.

Vladimír, zdroj: TV Nova

Už to začíná být trochu nuda,

komentovala výsledek Chili.

Odměna byla skvostná, a kromě imunity a kyblíku kuřat šlo o výlet s nocováním v luxusním hotelu, návštěvu nočního klubu, relax na lanové dráze nad krajinou a projížďku na buginách. Vláďa si k sobě vzal Johy a Veve. Na ostrově tak zůstala jen Chili a Braňo.

64. den na ostrově byla jedna z posledních kmenových rad. Kmen se rozhodl jmenovat Braňa a Vladimír samozřejmě opět poslal do duelu Chili, ale muselo mu být jasné, že se vrátí.

Je otázkou, zda to byl promyšlený tah. Teď bude muset do duelu nasadit proti Chili Johy nebo Veve. Ale to je jen za předpokladu, že získá imunitu a bude rozdávat karty.

A která z těch dvou jmenovaných by dobrovolně chtěla jít do duelu a riskovat tak vyřazení těsně před vstupem hry do poslední fáze, kdy zůstane trojice hráčů? Johy se právě kvůli plánům Nikol poslat ji do duelu, aby vyřadila silného hráče, rozhodla změnit alianci a Veve se nechala slyšet, že si Vláďa zřejmě myslí, že ji přechytračí, ale to se plete. V případě, že by Vláďa v příští epizodě imunitu neměl, mohl by také lehce v duelu skončit on. Skrytou imunitu už použít nemůže.

Možná by ho do duelu poslaly dokonce všechny zbylé hráčky.

Tomu by nasvědčovala i zmínka v jednom příspěvku po návratu hráčů z ostrova domů, kdy se Vláďa zmínil, že ho Johy a Veve podrazily. Spojí se nakonec ostrovní divoženky proti poslednímu mužskému soutěžícímu?

Zdroj článku: