Nový film Viník vás vtáhne do děje hned od samého začátku

Nový film Viník vás vtáhne do děje hned od samého začátku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Také se vám stává, že začnete s očekáváním koukat na zbrusu nový film a čekáte téměř do konce, kdy se konečně začne něco dít? Ono stále nic a nic nepřichází? Máte pak pocit, že jste ztratili téměř dvě hodiny svého drahocenného času a úplně zbytečně. Konečně však vyšel film, na který se vyplatilo čekat.

Nová film Viník si vás dostane už od prvních okamžiků. Hned od první vteřiny budete doslova přilepení ke svým obrazovkám a s netrpělivostí čekat, která zápletka se bude zrovna řešit. Na toto velmi napínavé a dechberoucí drama jsme čekali a konečně nám ho Netflix mohl nabídnout v plné parádě.

O čem je vlastně řeč?

Jedná se o remake známého dánského filmu Tísňové volání. Tentokrát a americkou produkcí. V hlavní roli se nám představil Jake Gyllenhaal a zrežíroval Antoine Fuqua. Film vyšel na Netflixu již prvního října a hned sklidil úspěch. Jedná se o příběh bývalého policisty, který byl suspendován na dispečink.

Zápletka přichází v okamžiku, kdy se na tísňovou linku dovolá zoufalá žena a žádá o pomoc. Hlavní hrdina se ženě snaží pomoci. Během hovoru však přichází na to, že vše je mnohem jiné, než se na první pohled může zdát. Jak dopadne toto vyšetřování, se můžeme dozvědět ve zcela novém filmu.

Co na to diváci?

Ačkoliv je film velice úspěšný, své obecenstvo si musí ale získat. Fanoušky dělí na dva tábory. Někteří jsou z filmu nadšení, jiní na něm vidí několik chyb a nedostatků. Může jim třeba vadit fakt, že film se odehrává pouze v jedné místnosti, s jedním hercem. Nebo že americká produkce úplně okopírovala původní film. Někteří si naopak nemohou vynachválit hlavní postavu. Podle nich se role vyšetřovatele zhostil s opravdovou grácií. Bude to ovšem stačit?

Tento film byl velmi očekávaný. Pokud se na něj podíváte a znáte dánskou předlohu, můžete sami posoudit, zda se povedl, či nikoliv. Každopádně můžeme zaručit skvělou podívanou.

Zdroje: