Dnešní večer v Ulici bude plný rozchodů. Jak dopadne vztah Magdy a Prokopa?

Dnešní večer v Ulici bude plný rozchodů. Jak dopadne vztah Magdy a Prokopa?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Člověk by řekl, že plánovat společné léto se svou lepší polovičkou je splněný sen. V Ulici to ale vypadá spíš na noční můru. Magda se kvůli dovolené v Portugalsku pohádá s Prokopem a zřejmě se i rozejdou. Landová se místo zásnubního prstýnku dočká hodně nepříjemné zprávy. Ukončí vztah s Radovanem?

Zničí Portugalsko vztah Magdy a Prokopa?

Prokop si dovolenou v Portugalsku u bývalé přítelkyně naplánoval, než se dal s Magdou dohromady, a protože jeho přátelé si kvůli tomu vzali volno z práce, nechce to celé rušit. Nabídne Magdě, aby se připojila, ale ta zase netouží trávit léto s jeho ex a neustále se někomu přizpůsobovat.

Navrhne Prokopovi, že přijede na posledních čtrnáct dní a udělají si vlastní program, jenže to mu nevyhovuje. Není schopný kompromisu a dojde k nepříjemným hádkám, z nichž Magda viní pouze jeho. Nedokáže přijmout vlastní díl viny, a tak jí nezbude nic jiného, než se smířit s tím, že Prokop žádá Landovou o volno už teď, aby mohl navštívit tátu a poté rovnou odletět do Portugalska, aniž by se znovu potkal s Magdou.

Landová v slzách! Co jí provede Radovan?

Ani Irenu Landovou nečeká léto, jaké si vysnila. Tajně doufá, že ji Radovan vezme na Sicílii a tam romanticky požádá o ruku. Když jí zničehonic oznámí, že si s ní potřebuje promluvit, napadne ji, že romantická žádost přijde už dnes a na Sicílii se bude konat samotná svatba. Čeká ji však kruté prozření.

Radovan ji chtěl vzít na letní dovolenou proto, aby s ní mohl strávit intenzivní čas, než na rok zmizí do Peru studovat brouky. Ubrečená Irena zazvoní u stejně nešťastné Magdy a nad sklenkou vína si začnou lízat rány. Vztahy na dálku nefungují, a tak se Landová obává, že rozchod je nevyhnutelný. Magdu napadne, že by si s Irenou mohly vyrazit na vlastní dovolenou samy.

Jakub Štěpánek chce rozbít tuhle dříve spokojenou rodinu, Zdroj: TV Nova

Jakub nechce ustoupit! Kvůli čemu ho Karla vyhodí?

Když je Karla doma z nemocnice a o samotě si užívá klidu, zničehonic na ni zazvoní Jakub, který se náramně diví, že mu nebere telefon. Vůbec mu nedochází, jak jí ublížil tím, že ji nechce přijmout i s jejími dětmi. Ona by přece Karlíka a Vojtu nikdy nemohla opustit! Zoufale prosí Jakuba, aby jí řekl, že ji chce i s dětmi, že to společně zvládnou, že to může fungovat! Ale Jakub se přesvědčit nedá, a tak Karla poté, co se tolik poníží, ho konečně vykáže ze dveří. Znamená to definitivní konec?

Zdroj článku:
  • Autorský text