Ulice: Prokop a Magda by mohli znovu utvořit pár. Otázkou je, zda o to někdo stojí

Ulice: Prokop a Magda by mohli znovu utvořit pár. Otázkou je, zda o to někdo stojí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jestli se po tom všem, co v posledních měsících prožili, dají Magda a Prokop znovu dohromady, bude to opravdu gól – nejen pro Soňu, ale i pro diváky, které tohle ustavičné scházení a rozcházení rozčiluje. Nemluvě o tom, že Prokop v jejich očích zklamal a měl by spíš odejít.

Prokop se schází s jednou a myslí na druhou

Jestli se dá vztah Magdy a Prokopa k něčemu přirovnat, pak k jízdě na horské dráze. Jednou nahoře, jednou dole, stále se scházeli a rozcházeli, dohadovali a usmiřovali. Každý měl jiné představy o budoucnosti, jiná očekávání od toho druhého, jiné pohledy na nejdůležitější záležitosti, a to nejen v soukromí, ale i v práci. Vídají se prakticky denně i teď, když jsou dávno od sebe. A čím déle jsou od sebe, tím víc si můžeme všímat, že je to k sobě pořád ještě přitahuje.

Ačkoli Prokop aktuálně prožívá milostný románek s kolegyní Soňou, není zřejmě zcela spokojený. Soňa mu totiž právě kvůli pěknému přátelskému vztahu s Magdou začne dělat nesnesitelné žárlivé scény, načež ji Prokop upozorní, že jí nikdy nic nesliboval. Jsou spolu, protože je jim spolu dobře, ale nic víc. Podobně jako dříve Otík a Eddie získává teď i Soňa pocit, že to Prokop chce hrát na dvě strany. Je možné, že by skutečně nadále stál o Magdu, a přitom si rád občas zadováděl s paní zástupkyní?

V posteli se Soňou, v myšlenkách u Magdy?
V posteli se Soňou, v myšlenkách u Magdy? | Zdroj: TV Nova

Pryč s Prokopem, dejte Magdě pořádného chlapa

Tak či onak se divákům zdá těžko představitelné, že by se Magda a Prokop mohli k sobě vrátit. Ale nutno uznat, že v Ulici už se udály bláznivější věci. Kdo ví, možná že i Soňa se jednoho dne polepší a stane se Magdinou druhou nejlepší kamarádkou hned po Ireně. Nezapomínejme, že postavy, které dnes patří k nejoblíbenějším, bývaly kdysi vyloženě zlé a fanoušky seriálu opovrhované.

Na samém začátku jsme nenáviděli třeba zkorumpovaného a arogantního politika Lumíra Nykla, bez něhož si Ulici sotva dokážeme představit. Nesnášeli jsme hrubého Miloše s jeho předpotopními názory na výchovu – a hle! Nyní platí za jednu z komických postav a velkého oblíbence. Polepšila se rovněž vykutálená potvora Ája, která svedla Mária jen proto, aby nemusela do vězení. Dnes touží po romantické svatbě s tím samým mužem, do něhož se opravdu zamilovala. Nikdy nevíte, s čím scenáristé přijdou… Co se ale Prokopa a Magdy týče, tomu nyní diváci skutečně nedávají mnoho nadějí.

„Nevíme, jak to zpracují scenáristé, ale už bych nechtěla slepovat několikrát rozbitý hrnek a chlapa, který píchne vidle do každého hnoje, už vůbec ne,“ píše nekompromisní divačka a není sama. Mnohé další kritizují Prokopa a přejí Magdě někoho hodnějšího: „Jenom to ne! Prokop neví, co chce. Magda si zaslouží pořádného chlapa, který jí bude oporou.“

Ostatně, mohla být dávno šťastná s Mirkem, kdyby se do toho Prokop tenkrát nevložil a nezničil jim vztah pro nic za nic. Co z toho dnes Magda má? Jen samotu, jež jí údajně vyhovuje, a dennodenní pohled na to, jak Soňa s Prokopem laškuje. Nezbývá než doufat, že se naplní přání další divačky: „Šance je vždycky, ale musel by pochopit, že Soňa je zlá a zákeřná! Třeba to nakonec dají dohromady, Magda a Prokop.“

Zdroje článku: