Kam se poděla krásná upírka Bella ze Stmívání? Fešáka Edwarda vyměnila za blonďatou scenáristku a natáčí nový trhák

Kam se poděla krásná upírka Bella ze Stmívání? Fešáka Edwarda vyměnila za blonďatou scenáristku a natáčí nový trhák
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přerod do dospělosti byl pro Kristen Stewart zároveň přerodem ve světoznámou herečku. Minulý rok oslavila třicáté narozeniny a stále patří mezi ikony její generace.

Většina fanoušků má Kristen Stewart zažitou jako křehkou upírku z filmové série Twilight Saga. Mezi jejich řadami tenkrát budil nadšení fakt, že vztah mezi hlavními hvězdami nebyl omezen pouze na filmová plátna. Po boku Roberta Pattisona alias Edward Cullena strávila několik let, rozešli krátce před uvedením posledního snímku série Rozbřesk, část 2 v roce 2012, důvodem měla být její aféra s tehdy více než čtyřicetiletým režisérem Rupertem Sandersem.  Poté se s Pattisonem dali dohromady ještě jednou, v následujícím roce se ale rozešli definitivně. 

Veřejností, pro kterou byla Kristen nevinnou brunetou, otřásla v roce 2016 informace o jejím vztahu s francouzskou zpěvačkou Soko. Dívky se krátce nato se dívky rozešly, od té doby však Kristen udržuje vztahy se ženami. Oficiálně odmítla svoji sexuální orientaci specifikovat. S touto velkou zprávou přišla další zásadní změna, herečka si nechala oholit vlasy a obarvila se na blond. 

Na svůj věk je Kristen poměrně zasloužilou herečkou, její osobní život ovšem v médiích zpravidla zastiňuje profesní úspěchy. V roce 2013 se stala tváří značky Chanel a na kampani spolupracovala s ikonou módního průmyslu Karlem Lagerfeldem. Každoročně se objevuje v hlavních rolích filmových trháků jako Pořád jsem to já (2014), Personal Shopper (2016) nebo Charlieho andílci (2019). V minulém roce jsme měli možnost ji vidět v thrilleru Pod vodou a komedii Šťastné a veselé. V tomhle vánočním romantickém filmu si zahrála přítelkyni slečny, u jejíž rodiny společně tráví svátky a připravují je na to, že společně tvoří pár.

V současnosti již více než rok randí s hereckou kolegyní a scenáristkou Dylan Meyer. Horkým tématem je hlavní role ve filmu Spencer, kde ztvární zesnulou princeznu Dianu. Snímek má za úkol představit pozadí vztahu Charlese a Diany, natáčení probíhá právě nyní.