O titul nejoblíbenějšího profesora v Ulici by se podle diváků poprali Eddie a Oťas. Smolař Prokop utřel nos

O titul nejoblíbenějšího profesora v Ulici by se podle diváků poprali Eddie a Oťas. Smolař Prokop utřel nos
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Trojlístek Magdy, Otíka a Prokopa ve škole nedávno obohatily dvě posily, zástupkyně ředitelky Soňa Čechová a nadšený tělocvikář Eddie Rambousek. Koho z téhle povedené partičky profesorů mají diváci nejraději a koho by se naopak klidně zbavili, je zřejmé. Skóre ale zůstává překvapivě vyrovnané.

Soutěž popularity by vyhráli Eddie a Ota, možná i Magda

Kdybychom uspořádali anketu o nejoblíbenějšího profesora z gymnázia v Ulici, dočkali bychom se napínavého souboje zejména mezi Eddiem a Otíkem. Právě tihle dva sympaťáci si totiž, soudě dle komentářů na sociálních sítích, získali přízeň většiny diváků. Nekonfliktní Otík (Filip Rajmont) se smyslem pro humor je kamarád do nepohody a divákům právem připadá zábavný. Kudrnáč Eddie (Jiří Panzner) pak byl součástí seriálu v letech 2010 až 2020 a nyní se po třech letech k radosti mnoha fanoušků vrací – snad aby navázal na romantický vztah s Magdou Procházkovou (Veronika Čermák Macková)? To je zatím zahaleno tajemstvím, ale s jistotou víme, že jako nový tělocvikář s kreativní myslí jistě přinese do školy spoustu zajímavých nápadů a inovací. A také poleze na nervy Prokopovi…

„Eddie, toho mám nejradši, je to hodný, rozumný, nehádavý človíček, ale i Magda je skvělá,“ uvedla jedna z divaček a další dodala: „Zatím vede Eddie, potom Oťas a Soňu ještě neznám. Magda má neustále nešťastný výraz v obličeji a Prokop – škoda mluvit, na něj už mám alergii.“

Tyto dva komentáře mluví za všechny, jelikož z nich vyplývá, na čem se ostatní shodují. V oblíbenosti se Eddie a Ota dělí o první pozici, v těsném závěsu za nimi se drží Magda. Soňu (Lucie Vondráčková) si ještě nikdo netroufá příliš posuzovat, koneckonců se nestačila výrazněji projevit, a chudák Prokop (Ondřej Studénka) trčí na posledním místě. Aby také ne, když se v Ulici předvedl jako hádavý člověk, který neví, co vlastně chce. Nikomu by pravděpodobně moc nevadilo, kdyby ze seriálu nadobro zmizel. To se ale asi hned tak nestane. Uvažoval sice o odchodu ze školy, jenže právě s příchodem Soni se všechno mění.

Diváci dosud s láskou vzpomínají na „Hejlovku“

Mnozí diváci se zdržují hlasování a odmítají si mezi profesory zvolit favorita. Prohlašují, že „je mají rádi všechny a že jsou to skvělí herci, kteří své postavy zvládají bravurně“. O to se asi nelze přít, ačkoli jiní zase namítají, že stejně záleží hlavně na tom, jakou roli jim přiřknou scenáristé – z koho se rozhodnou udělat sympaťáka a z koho naopak padoucha. Nejlepšími členy učitelského sboru podle některých navždy zůstanou Miriam Hejlová (Hana Maciuchová) a Mojmír Kalina (Pavel Nový), jejichž představitele prý nelze s mladšími herci srovnávat.

Zdroje článku: