V Ulici se za 15 let vystřídalo přes 400 herců

V Ulici se za 15 let vystřídalo přes 400 herců
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si ještě všechny herce z Ulice? Vystřídalo se jich už přes 400! Možná jste už na některé herce docela zapomněli. Proto si některé z nich nyní připomeneme.   

Nekonečný seriál Ulice, který uvedla v roce 2005 televize Nova, si získal svoje fanoušky díky příběhům několika rodin, které prožívají jejich každodenní osudy a přibližují se natolik našemu běžnému životu. Pokud sledujete tento seriál, jistě víte, že se v něm vystřídalo již mnoho herců.

Někteří v seriálu působí již mnoho let a vídáme je na obrazovkách jako důležité postavy, zatímco někteří herci se v seriálu objevili pouze na kratší dobu a sehráli méně významnou roli. Protože je seriál natáčen již šestnáctým rokem, za celou dobu se v něm vystřídalo už více jak 400 herců!  

Navrácení některých herců 

V seriálu Ulice mezi prvními postavami začínal herec Petr Vacek jako Tomáš Jordán, který měl poté v seriálu mnoholetou pauzu, avšak dnes ho můžeme opět na obrazovkách potkávat, ačkoli rodina Jordánových se už v seriálu neobjevuje. 

Něco podobného vidíme i v případě postavy Ingrid (Jana Sováková), která v Ulici začínala v roce 2007 a po dlouhé pauze ji nyní můžeme vídat po boku Lumíra Nykla (Václav Svoboda). Ještě v době fungování kadeřnictví v Ulici, které vlastnila Ingrid, jsme mohli vídat kadeřnici Digi (Michaela Mauerová), která se do Ulice vrátila opět po letech a hrála po boku policisty Jirky (Jan Holík). 

Rodiny, které už nevídáme na obrazovkách 

Pokud jste velcí fanoušci Ulice a sledujete ji od samého počátku, můžete si vybavit rodinu Boháčových. Tehdy se mnoho postav pohybovalo ve společnosti Království hraček, kterou rodina vlastnila.

Ředitele této společnosti Petra Boháče hrál Pavel Kříž, který měl vztah s učitelkou Lenkou Drápalovou (Michaela Badinková), kterou nyní můžeme znát jako manželku Jardy Hejla (Martin Hofmann). A co takhle rodina Nekonečných? Pamatujete na sympatickou Libušku (Zuzana Vejvodová), která měla i vztah s Matějem Jordánem (Jakub Štáfek)? Hlavou této rodiny byl ‘'tvrďák" Boris (Andrej Hryc), jehož seriálovou manželku Kateřinu hrála Lenka Vlasáková.

 

Zuzana Vejvodová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Další oblíbené postavy

Mnohými fanoušky oblíbenou postavu kadeřnice Simony (Pavla Tomicová) jsme mohli na obrazovkách vídat téměř deset let, dokud se tato postava společně s manželem Rudou (Václav Kopta) nevytratila z obrazovek. Vzpomenete si ještě na jejího věčně zadluženého bývalého manžela Pepu, který diváky bavil v provedení Tomáše Matonohy? Po jeho boku se pak objevovala svérázná Blažena v podání Petry Špalkové.

Postav v Ulici se vystřídalo opravdu mnoho a není divu vzhledem k velké dlouholetosti seriálu.

Na některé byste si pravděpodobně už ani nevzpomněli. Některé oblíbené herce jsme si připomněli a kdo ví, třeba se na obrazovkách ještě někdy objeví. Uvidíme, čím nás Ulice ještě překvapí a kolik rodin a dalších herců se v Ulici stačí prostřídat.  

Zdroj:

  • autorský text