Rychle a zběsile 9: Svalovec Vin Diesel za volantem luxusních bouráků a nebezpečně krásná Charlize Theron

Rychle a zběsile 9: Svalovec Vin Diesel za volantem luxusních bouráků a nebezpečně krásná Charlize Theron
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Film, který voní benzínem, je pokračováním automobilové ságy, na které vyrostla celá generace obdivovatelů „vytuněných auťáků“ a drsných chlapíků. Rychle a zběsile 9 přijde do kin příští rok.

Těžko říct, zda je větším lákadlem tohoto filmu nálož pořádných auťáků nebo dechberoucí svalovec s pohledem „posledního spravedlivého“.

V devátém pokračování příběhu, který nás opět vtahuje do prostředí řvoucích motorů (už od roku 2001) se můžeme těšit na dokonalého Dominica Toretta nejen v roli drsňáka, ale i něžného a pozorného otce, kterého otcovství zasáhlo stejnou silou jako jeho láska k rychlým vozům.

Vin Diesel za volantem a Justin Lin jako režisér jsou zárukou kvality, koncentrovaného napětí a filmových triků, které leckomu zvednou hladinu adrenalinu.

Nebude chybět krásná Charlize Theron v roli Cipher, která si našla poslední roky zálibu ve ztvárňování silných a nebezpečných žen.

Fanoušci této automobilové ságy si už určitě vychutnali všechny dostupné trailery, které byly vypuštěny do světa a na film se můžeme těšit a doufat, že to konečně vyjde v dubnu příštího roku.

Kromě Vin Diesela se můžeme těšit i na další populární tváře, například Michelle Rodriguez v roli Letty Toretto, nebo kouzelnou dámu, Helen Mirren, v postavě Magdalene Shaw, která jako by nestárla. Objeví se i Tyrese Gibson, Jordana Brewster, Ludacris a další.

A dobrá zpráva je, že devítkou to ještě zdaleka nekončí.

A ještě trocha zajímavostí na závěr:

  • Auta, která si zahrála ve filmové sérii se stala velice vyhledávanými kousky sběratelů modelů aut.
  • Vin Diesel se jmenuje Marc Sinclair a pochází z dvojčat (bratr je Paul). Nepoznal biologického otce, ale od matky ví, že má v sobě hodně exotické krve (a nutno podotknout, že to je dobře nadávkovaná exotika). S herectvím už se potkal v dětství, asi v sedmi letech. To se spolu se svým bratrem a partou kamarádů vloupali do jednoho divadla a umělecký ředitel, místo zavolání policie, nabídl chlapcům divadelní role. Ale jak dospíval, měl Vin trochu problém se svým netypickým neamerickým vzhledem, a tak pořádná role dlouho nepřicházela. Zlom nastal až s filmovou sérií Rychle a zběsile, která ho vystřelila až na vrchol.

Máte rádi akčňáky plné rychlých aut a sexy chlapů? Co třeba Kurýr 2 s Jasonem Stathamem?