Bloodshot 2020: Vin Diesel v roli smrtelně zraněného vojáka, co má v krevním oběhu nanoboty

Bloodshot 2020: Vin Diesel v roli smrtelně zraněného vojáka, co má v krevním oběhu nanoboty
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
12. března 2020 se u nás měla konat premiéra filmu Bloodshot, která ale byla kvůli pandemii koronaviru odložena. Snímek představuje hlavního hrdinu, který byl smrtelně zraněn. Do jeho krevního oběhu však umístili nanoboty, a tím získal nečekané schopnosti.

Vin Diesel získá nebývalé schopnosti

Akční sci-fi Bloodshot představuje hlavního hrdinu, kterého si při smrtelném zranění vzala pod svá křídla tajná organizace Project Rising Spirit. Ta mu vymyla mozek a nainstalovala do jeho krevního oběhu nanoboty. Tím získal nespočet nových schopností.

Vin Diesel, tedy voják Ray Garrison, může úplně změnit podobu svého těla a stát se kýmkoliv. Díky nanobotům se dokáže vyléčit z jakéhokoliv zranění, dokonce i ze smrtelného. Dokáže se napojit na veškerou elektrotechniku, včetně satelitních sítí a v neposlední řadě umí ovládat všechny zbraně i bojovou techniku.

Ovládání mozku?

Ray si však všímá, že korporace neovládá pouze jeho tělo, ale pronikla i do jeho mysli a vzpomínek. On tak neví, kde končí skutečnost, a kde již začíná lež. Rozhodne se, že vezme osud do svých rukou a vydá se to zjistit.

Film vznikl na základě úspěšných komiksů z produkce Valiant Comics. Původně mělo studio Sony pro roli vojáka v hledáčku Jareda Leta, nakonec ale podepsali smlouvu s Vinem Dieselem.

Bloodshot měl americkou premiéru v březnu 2020.