Survivor Česko & Slovensko: Tentokrát odpadl Tomáš, vyděsil ho déšť

Survivor Česko & Slovensko: Tentokrát odpadl Tomáš, vyděsil ho déšť
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jana s Nikolou už mají na Jacka lehkou alergii. O jedinou zábavnou událost v nudné epizodě se postarala Jana. Všimla si, jak už několik dní Jack hledá po okolí další půlku skryté imunity. Asi chce opět potěšit Piráta. Jana si dala záležet, aby viděl, že něco našla a ukryla do kapsy.

U Lovců

Jack potom Janu nespustil z očí a nejspíš mu zkazila den. Janu to samozřejmě pobavilo a nezapomněla si zážitek vychutnat i s Nikolou. Obě si všimly, že Jack už se opět přestal přetvařovat, jaký je hodný kluk a vrátil se ke své původní povaze. Jen má víc sebedůvěry, protože má za sebou Radka, který ho velice úspěšně zmanipuloval a samozřejmě nad ním drží ochranou ruku Pirát, kterému slouží. Škoda, že Jack nevyužil padesátidenní pobyt na ostrově k tomu, aby vypiloval tu podivnou řeč, kterou vydává za češtinu.

Jana s Nikolou usoudily, že si asi Titáni oddechli, když se zbavili Radka. Obě by byly raději, kdyby se z duelu vrátila Veronika, o které měly alespoň jasno. U Radka je těžké odhadnout, co se mu honí v hlavě. Navíc je podle nich strašně upovídaný a na kmenovkách mluví o věcech, které by druhý kmen neměl slyšet. Už úplně trapné jim přišlo, jak se ještě na poslední kmenovce Jack navážel do Veroniky, která si herní výtky od spoluhráčů vzala až moc osobně a už nepotřebovala další kopance.

U Titánů

I ve druhém táboře se mluvilo o Veronice a o tom, jak byla vystresovaná. Tomáš a Kristýna jsou rádi, že je ze hry, protože se obávali, že po sloučení by se znovu vrátila ke spolupráci z Bandurkem a není jisté, zda by to byly dva hlasy na jejich straně.

Titáni také vyhráli první souboj o odměnu a čekala je nejen ochutnávka z místní kuchyně, ale byli se podívat na přátelské opice a na místní ruční zpracování kávy a kakaových bobů. Vychutnali si kávu a čokoládu. Jen Márty si výhru neužil a po souboji plival krev, tak byl převezený k ošetření. Před druhým soubojem moderátor kmen ujistil, že je v pořádku, ale do souboje se nezapojil.

U Lovců po prohraném souboji

Nálada není dobrá a šampion Jack - „mistr ve vyhrávání soubojů“ usoudil, že Nikola může za všechny prohry. A šel to oznámit Janě. Zřejmě mu poklidná atmosféra není po chuti anebo chce Mikýřovi a Pirátovi tímto způsobem naznačit, že je potřeba se holek zbavit.

Jana to samozřejmě obratem řekla Nikole, ta se na to šla zeptat Jacka a už byla zase mela, ze které bolely uši kvůli těm nesrozumitelným blábolům, které vypouští Jack z úst. A Radek, který sice nezažil ty hádky, když Jack simuloval zranění, samozřejmě svému novému kamarádovi věří. Chudák v tom byl nevinně a všichni mu křivdili. Hádka splnila účel, protože Pirát usoudil, že za hádku může Jana.

Naštěstí druhý souboj vyhráli Lovci a po desetidenním hladovění se zase najedli a napili. Až na Jacka a Mikýře, kteří měli od své poslední hádky uložený trest v podobě neúčasti na první vyhrané odměně. Jana, Nikola, Radek a Pirát si tak v klidu vychutnali jídlo a Radek, který se nemusel předvádět před Jackem, se dokonce holkám za předešlé chování omluvil.

Pirát
Pirát | Zdroj: TV Nova

Tomáš odpadl

Tomáš u Titánů si po posledním vyčerpávajícím souboji chtěl asi odpočinou, nebo má možná alergii na déšť. Když začalo pršet, začal se celý klepat, odmítal suché oblečení, které by ho zahřálo a raději se nechal lodí odvést někam do sucha, kde by se v klidu vyspal, aniž by mu kapalo na hlavu. Možná by to chtělo v táboře opravit střechu.

Zdroje článku: