Survivor Česko & Slovensko: Kmeny Lovců a Titánů jsou minulostí. Nový kmen Taínos zažil nepříjemné překvapení

Survivor Česko & Slovensko: Kmeny Lovců a Titánů jsou minulostí. Nový kmen Taínos zažil nepříjemné překvapení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Konečně je pryč Jack. Na povrch vyplouvají jeho dobře skryté rysy. Kupříkladu až teď se Mikýř přiznal, že po něm Jack chtěl individuální imunitu, aby sám mohl poslat do duelu Veroniku a na kameru dlouze promluvit o tom, jak špatný to je člověk. Stejně tak o jeho podivném a zbabělém chování promluvil Radek.

Obrázek si musí udělat každý sám. Ale je už docela jasné, že Jack nikomu ze soutěžících chybět nebude. A kvůli podivné řeči, kterou vydával za češtinu, nejspíš nebude chybět ani divákům. Bylo vůbec těžké pochopit, co svými dlouhými projevy chce vlastně říct.

V obou kmenech se probírala i darovaná výhoda Janě od Kristýny. Kristýna sice považuje využití této herní výhody za bezúčelné, ale chápe, že Jana asi neměla moc šancí, jak jednat jinak. Jana naopak svému kmenu tvrdí, že ji spíš Titáni chtěli před Lovci zdiskreditovat a naznačit, s kým vlastně Jana bude hrát.

Poslední chvíle Titánů

Ani v očekávání sloučení se Titáni neubránili tomu, aby plánovali budoucnost ve hře. S Yenifer se moc nepočítá, a tak bude potřeba najít někoho z kmene Lovců, kdo se přidá na jejich stranu. Docela vážně uvažují o Radkovi, který asi podle nich nemá úplně nejjistější postavení, soudě podle duelů. A Tomáš má pěkně nahnáno z dvojice Mikýř a Pirát.

A stejně jako u Lovců, i Titáni dostávají poštu a musí každý samostatně vyplnit dotazník plný všetečných otázek. Kdo ze všech hráčů má největší ego, kdo nejvíce řídí hru, kdo tajně ujídá, kdo je nejchytřejší hráč, kdo má největší šanci se dostat do finále?

57. den

Pirát, který dostává mnohem více prostoru než ostatní, dojme všechny téměř k slzám vzpomínkou na své dětství a otce alkoholika.

Další pošta už konečně doručila očekávanou novinku o sloučení kmenů. Chystá se očista těla a pořádný mejdan. Vážení bohužel tentokrát neproběhlo tak, jako v minulém ročníku. Asi by někdo mohl namítnout, že letos soutěžící přece jen nehubli tak, jako tomu bylo v předchozím ročníku. Bandurko prý shodil jen kilo. Vážně?!

Nejvtipnější Mikýřova věta padla právě po očistě těla, kdy prohlásil:

Cítím se opálený jako mafián!

V jeho případě, kdy se ho slunce prakticky na těle téměř nedotklo, je to odvážné tvrzení.

Celý mejdan před večeří sloužil k tomu, aby se vzájemně všichni oťukali, získali informace a zhodnotili nově své šance ve hře. Po zdánlivé zábavě, která se však nesla celou dobu ve stylu „kujme pikle, kujme“, se konečně všichni dočkali pečeného selátka a dalších delikates.

Zase taková pohoda to nebyla

Když však přišel čas na dezert, místo sladké dobroty se servírovala skládačka a ti dva, kdo byli z nového kmene Taínos nejpomalejší, měli přijít o svůj hlas při další kmenové radě. Dostali však ještě jednu možnost se zachránit, ale nepovedlo se to ani jednomu z hráčů.

Zdroje článku: