Nejbizarnější románky Samanthy Jones v seriálu Sex ve městě

Nejbizarnější románky Samanthy Jones v seriálu Sex ve městě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bez Samanthy by to nebyl ten pravý Sex ve městě. Ve svém náručí měla opravdu mnoho mužů. Je libo trpaslíka, instruktora jógy v celibátu, nebo chlápka s příšernou chutí spermatu?

Instruktor Siddhartha

Tohoto muže si Samantha našla na hodinách jógy, kterou on předcvičoval. Ačkoli mezi nimi byla vzájemná přitažlivost, Sid jí od začátku říkal, že jeho vztahy nejsou fyzické a že žije v celibátu. To byla pro Samanthu výzva, kterou se ji ale nepodařilo splnit. 

Právník Harrison 

Přes den právník, v noci Christian Grey. Diváci si mysleli, že Samanthu jen tak něco nevyděsí, opak je však pravdou. Ve dne vcelku nudný, ale hodný Harrison se v noci měnil na maniaka.

Čtěte také: Co vše má Kim Cattrall společného se Samanthou ze Sexu ve městě? Role Samanthy sexy herečce zničila manželství

Mladý klučina Sam Jones

Pravděpodobně jeden z největších bizárů, tedy když Samantha Jones připravila o panictví mladého kluka Sama Jonese, protože jí touhle náhodou chtěl vesmír něco naznačit.

Povyražení jménem Adam Ball

Samantha se nikdy netajila tím, že ráda orálně uspokojuje své partnery. V případě Adama se ale dočkala celkem nechutného zakončení, kdy ani den poté nemohla jen tak vypít sklenici vody. Adamova "šťáva" totiž nebyla úplně to pravé.

Čtěte také: Jak dnes vypadá pan Božský ze Sexu ve městě? Holohlavý, s kily navíc a zarostlou tváří je k nepoznání

Malířka María

S Maríou se poznali na jedné výstavě a později jí Samantha navštívila v ateliéru. No, Sam vždy říkala, že chce zkusit všechno, tak si zkusila i lesbický vztah. Po čase se ale z Maríou rozešla, nudila se a mluvit o svých pocitech apod. jí vyloženě otravovalo.

Trpaslík Jeff

Když si přisedl za Samanthou na bar, vypadal charismaticky a šarmantně. Pak ale skočil dolů z barové stoličky a Sam poněkud polekalo, že je o hlavu menší než ona. Ukázalo se ale, že má Jeff jiné přednosti.

Čtěte také: Unikl scénář Sexu ve městě 3. Jednu ze čtyř kamarádek málem vyšachovali a Pana Božského scénáristé dokonce "zabili"

Farmář Luke

Sam se vydává na návštěvu za Carrie na venkov, kde potkává Luka. Ten toho moc nenamluví, Samantha ani neví, jestli je vůbec k mání. Poté, co si ale vlastnoručně nadojí mléko, které si přišla půjčit ji na stohu slámy vyjádří své zalíbení.

Čtete také: Jak dnes vypadá a co dělá seriálová Carrie 16 let po skončení Sexu ve městě? Před svatbou randila s Iron Manem

Asistent Matt

Do své kanceláře příjme asistenta Matta. Ten je sice arogantní, příliš sebejistý a úplně neschnopný, to jí ale nějakým způsobem i přitahuje. Když ho vyhazuje ze zaměstnání, sděluje mu 2 zprávy, dobrou a špatnou. Tu špatnou, že má padáka a dobrou, že si konečně mohou užít.