Rodiče si nevybíráme, partnery a životní cestu však ano. Karla se Sárou z Ulice si zatím vybírají tu nejhorší možnou

Rodiče si nevybíráme, partnery a životní cestu však ano. Karla se Sárou z Ulice si zatím vybírají tu nejhorší možnou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anička má skutečně povedenou svěřenkyni. Snaží se ji zachránit před dalšími potížemi, které by si způsobila, když nebude chodit do práce. Sára jí to ve 4289. dílu vrací odsekáváním a urážlivostí. Karla zase nechává Kryštofa, aby nevěřil synovi, že klíče do ohrádky ke Kustíkovi nedal on.

Kryštof podezírá staršího syna Vojtu, že schoval klíče ke Kustíkovi do ohrádky. Ty klíče, které vypadly Karle, když chytala Kustíka, aby jí nevypadl ven. Ty klíče, které dostala od Jakuba, aby k němu mohla zavítat, kdy se jí zachce, a kvůli kterým doma nechala dítě o samotě. Karla předstírá, že netuší, jak se mohly klíče do ohrádky dostat, pokud je tam tedy nedal Vojta. Tím nechává veškerou vinu a podezření na Vojtovi a hlavu si s tím vůbec neláme. 

Karla musí být doma s Kustíkem a Vojtou, a tak se se Štěpánkem domlouvá alespoň na krátkou schůzku. Odmítá kvůli němu i Dominičin návrh na společnou aktivitu s dětmi. Té to přijde krajně podezřelé. Poslední dobou s ní netráví tolik času, má před ní tajemství a neříká jí pravdu.

A protože lež má krátké nohy a lháři si dávají čím dál tím menší pozor, dozví se Dominika, proč je Karla tak tajemná. Uvidí totiž Karlu se Štěpánkem v přímém přenosu líbat se před domem, když si za ním Karla znovu zaběhne před dům bez dětí. Podaří se Dominice vrátit Karlu zpět nohama na zem a oplatit jí tak laskavost a přátelství? Pokud ano, bude to jistě běh na dlouhou trať. 

Sára by měla šoupat nohama a šlapat jako hodinky. A děkovat Aničce za to, že jí zachránila práci a zavedla ji na správnou cestu. Místo toho se však Sára lituje a uráží a odmítá poslouchat Ančiny věčné připomínky a rady do života. Dan se rozhodl vyčistit si hlavu a odešel spát do svého bytu. Zoufalá Sára do sebe vyklopí láhev vína a ráno zaspí do práce. Dostane se kvůli tomu do dalšího konfliktu s Aničkou. Mlčet a sklopit uši Sára neumí, místo toho jí jdou výborně útěky. Balí si věci a sundavá snubní prsten. Dokončí svůj útěk od problémů, nebo ji někdo stihne zastavit? 

Zdroj článku:
  • Autorský text