Myslíte, že Jakub Štěpánek Karlu okouzlil stylem svého oblékání?

Myslíte, že Jakub Štěpánek Karlu okouzlil stylem svého oblékání?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je drzý a někdy jakoby nechápal nevhodnost dané situace. Řeč je o Jakubu Štěpánkovi, který do Ulice vtrhl, aby Marečkům kompletně překopal životy vzhůru nohama.

Co má Jakub a Mára ne? Možná větší rozpočet na oblečení. Mára, který jezdí taxíkem od nevidím do nevidím, si zkrátka nemůže vyskakovat tolik jako Jakub, který nemá žádné závazky. 

Jakub Štěpánek se umí obléknout

Styl Jakuba Štěpánka je o něco odlišnější než styl Máry. Ti dva však mají něco podobného –⁠ Karlu. Zatímco na začátku se Jakub v Ulici divákům představil jako nová tvář a nepopsaný list papíru a bezesporu jako velký sympaťák, teď začíná některé diváky pořádně štvát. Na vině je jeho nevěra s Karlou, která už překročila veškeré své hranice.

Diváky na jazyku svědí otázka –⁠ co na Jakubovi Karla vidí?

Možná jí imponuje jeho styl oblékání. Ten se různí. Vesměs jsou to trička, košile, kabát nebo kožená bunda. Ne jednou už Jakub v Ulici divákům předvedl své trenky. Je vidět, že na oblečení má o dost větší rozpočet než Mára, který živí dvě děti. Kdy ten si naposledy koupil něco nového? Nedávno měl k tomu příležitost, a tou byla svatba jeho mámy.

Jakub Štěpánek je sice hezký muž, ale zas tak neodolatelný není, aby kvůli němu Karla pohřbila svou rodinou idylku. Zejména matky samoživitelky by starostlivého Máru a snaživou tchyni Věru braly všemi deseti. Tak proč tohle Karla všechno zahazuje?

Karla, Zdroj: TV Nova

Zdá se, že jí bylo dáno až příliš hodně svobody. Některým divákům už začíná být podezřelé, jaké je Kustík geniální dítě. Vždyť si sám hraje prakticky od narození a asistenci své matky nejspíš vůbec nepotřebuje. 

Jakub Štěpánek je kontroverzní postavou 

Nehledě na to, jak chodí Štěpánek oblékaný, Karla bude mít brzy z ostudy kabát. Tak snad jí bude slušet. Ten z ní jen tak nesejme ani Gábina, která to s jehlou a nití či šicím strojem perfektně umí. Kdo ví, jestli se i po odhalení bude postava Jakuba Štěpánka v Ulici dále rozvíjet? Přáli byste si to? Jenže, kam s ním, když u Marečků bude mít po tom, co udělal, už navždy dveře zabouchnuté? 

Zdroj článku:
  • autorský text