Vašek Matějovský má náročný život. Natáčení střídá natáčení

Vašek Matějovský má náročný život. Natáčení střídá natáčení
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vašek Matějovský aktuálně září v seriálu O mě se neboj, ale fanoušci si ho jistě pamatují z novácké Ulice, kde hrál Mikuláše Seidla. Dnes byste ho možná ani nepoznali. 

Vašek patří mezi oblíbené herce, navíc má také vlastní show v rádiu. Rozhodně tedy nepatří mezi celebrity, které by si s věkem musely stěžovat na nedostatek práce. Začínal jako náctiletý a dnes je miláčkem hlavně ženské části naší země. Především se ale musí vyzdvihnout jeho herecký talent, a to nejen před kamerou. 

Svými snímky baví sledující 

Vašek patří mezi mladou generaci, a tak není divu, že je aktivní na sociálních sítích. Právě na instagramu baví svými snímky, protože zde ukazuje nejen zákulisí z natáčení seriálu, ale také střípky ze svého života. „1) Martin Kalina. 2) Váša po celým dni natáčení. Jedinej rozdíl, kterej vidím – za 12hodinovou směnu někdo ukradl žehličku. Díky moc, že seriál sledujete, podle čísel to vypadá, že vás to baví, tak snad je na tom něco pravdy,“ svěřil se herec se svými pocity. 

A co na dvou fotografiích můžete vidět? Nejdřív je to švihák lázeňský – Matějovský je oblečený do dobře padnoucího obleku, ve kterém ho můžete vidět v seriálu, na očích má tmavé brýle a vypadá opravdu vážně. Když si ale přepnete na druhý snímek, vidíte unaveného herce, který má za sebou velmi náročný den. Nezapomněl připojit také vtipný komentář ohledně žehličky. 

Komentáře, které jsou u jeho fotografií, hovoří za vše. Vašek se stal miláčkem všech žen, některé koukají na seriál jen kvůli němu. 26letý herec se může pochlubit pořádnou základnou fanynek. Pokud jste seriál ještě neviděli, tak Vašek zde hraje Martina, který je velký profesionál v pracovní oblasti, ale co se týče jeho života, jedná lehkomyslně, což ho často dostane do problémů. Má ale obrovský šarm a na ženy působí jako magnet. Má sice stálou přitelkyni, ale nebojí se jít do nezávazného románku. 

Za život už mu prošla postelí spousta žen 

Mladý šarmantní muž – takovým popisem se může Vašek pochlubit. Pro některé je to dokonce nástupce moderátora Leoše Mareše. V jednom z rozhovorů otevřeně mluvil nejen o svých bývalých partnerkách, ale šokoval především prohlášením, kolik jich vlastně bylo. Podle jeho slov mu prošlo postelí něco mezi 40 až 50 ženami. Na jeho věk je to úctyhodné číslo, které šokovalo i moderátorku, která Matějovského vyzpovídala. 

Matějovský si natáčení seriálu O mě se neboj nemůže vynachválit. Nejen kolegyně Veronika Arichteva, ale také ostatní kolegové a kolegyně jsou podle něj skvělí. Pro eXtra.cz prozradil: „Komu by se nechtělo vžít se do mladého a neodolatelného právníka?“ K tomu ale dodal, že se nejedná o roli, ve které by se viděl ve skutečnosti. „Tyto vlastnosti jsou ale jen kousek od arogance a namyšlenosti, ale takový Martin není. To byla určitá výzva. Chtěl jsem, aby ho diváci měli rádi. Divák musí postavám fandit, zároveň se ale po každém jejich rozhodnutí plácnout do obličeje a říct si – proboha, proč udělal zrovna tohle?“ uvedl Matějovský.