Velký přehled: Které osobnosti se objevily v show Zlatá maska

Velký přehled: Které osobnosti se objevily v show Zlatá maska
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Show Zlatá maska byla založena hlavně na překvapení. Pod náročnými kostýmy nebylo možné známé osobnosti odhalit ani náznakem. Kdo se tedy během deseti epizod schovával pod maskami?

Bubák

Pod maskou bubáka byla ukrytá slovenská herečka, scénáristka, spisovatelka a producentka Lucia Siposová. V Česku jste ji mohli vidět například v seriálu Černé vdovy.

Robot

Za robotem se skrýval český herec David Gránský. David svou kariéru nastartoval v pěvecké soutěži X Factor, věnuje se však především herectví, aktuálně hraje v seriálu Sestřičky Modrý kód.

Páv

Jako páv se představil Ondrej Kandráč, slovenský muzikant. Vystupuje s hudebním souborem Kandráčovci. Seskupení je u našich sousedů značně oblíbené, na Slovensku získalo jako dosud platinovou desku za lidovou hudbu.

Chobotnička

Odmaskovaná chobotnička odhalila českou zpěvačku Ilonu Csákovou. Hudební začátky odstartovala s kapelou Laura a její tygři, později vydala se vydala na sólovou dráhu a na svém kontě má několik alb.

Králík

Coby králík ve Zlaté masce účinkoval Ľuboš Kostelný. Slovenský komik a herec se v České republice proslavil zejména rolí v hudebním filmu Rebelové Filipa Renče, kde si zahrál jednu z hlavních rolí.

Ufon

Když ufon odtajnil svou identitu, objevil se David Kraus. Český muzikant a textař prošel kapelou Laura a její tygři, účinkoval v pořadu svého otce Jana, zahrál si v několika filmech a objevil se v show Tvoje tvář má známý hlas.

Zmrzlina

Namísto zmrzliny se nakonec ukázala slovenská zpěvačka Sisa Lelkes Sklovská. Její parketou je především opera a muzikálový zpěv.

Buldoček

Ti, kteří pod maskou buldočka hádali Milana Zimnýkovala, měli pravdu. Slovenský moderátor je českým divákům známý hlavně jako parťák Jakuba Prachaře, s nímž moderoval pořad Take me out.

Panda

Možná největší překvapení show odstartoval Karlos Vémola v masce pandy. Českého MMA zápasníka by čekal jen málokdo. Karlos se jako vůbec první Čech podíval do prestižní organizace UFC.

Jednorožec

Jako jednorožec se v show předvedla Eva Burešová. Její kariéru nastartovala show Česko Slovensko má talent 2011. V té se profilovala jako zpěvačka, dnes se věnuje i herectví, diváci si ji oblíbili hlavně v seriálu Slunečná.

Lev

Masku lva produkce přisoudila Maroši Kramárovi. Slovenský herec si zahrál například v pohádce Za humny je drak či ve filmu Fontána pre Zuzanu 2.

Krokouš

Odbočkou mimo umělecký svět byl také známý český šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který nasadil masku krokouše. Šéfkuchař a spolumajitel několika podniků účinkoval rovněž v gastronomických televizních pořadech.