Kdo jsou největší průšviháři Hollywoodu

Kdo jsou největší průšviháři Hollywoodu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Postřelení snoubenky, užívání návykových látek, několikadenní párty plné alkoholu. Připomíná vám to někoho? Ano, tohle všechno, a ještě mnohem víc nese ve své minulosti Charlie Sheen. Jsou však i jiní muži ve slavném Hollywoodu, kteří by mu mohli zdárně konkurovat a proslavili je více skandály než dobrý herecký výkon.

Charlie Sheen je král průšvihářů

Nejvíce skandálů ve svém životě jednoznačně zažil Charlie Sheen – a právem je považován za krále průšvihářů. Mezi jeho největší excesy patří:

  • Postřelil svou snoubenku Kelly Preston, a tak není divu, že se nakonec nevzali.
  • Přeháněl to s kokainem, naštěstí měl strach z jehel, a tak ho jen šňupal.
  • Pornoherečka Capri Anderson ho obvinila ze škrcení.
  • Je známý tím, že po bujarých večírcích rád ničí hotelová zařízení.

Kvůli svému divokému životu sám tvrdí, že se nadobro odrovnal jako herec – a v neposlední řadě bojuje s AIDS.

Mel Gibson byl označen za rasistu a násilníka

Mezi hollywoodské darebáky patří i pro mnohé charismatický Mel Gibson. V opilosti si neviděl do pusy, a tak byl stíhán za rasistické urážky. Údajně se měl trefovat hlavně do Židů a černochů. Aby toho nebylo málo, jeho bývalá ruská přítelkyně Oksany Grigorijevová ho obvinila z domácího násilí. Jejich vztah tak skončil ještě dříve, než se stihl rozvést se svou zákonnou manželkou Robyn Gibson, s níž má 7 dětí.

David Hasselhoff se dostal až na samé dno

Jako hvězda zazářil v Pobřežní hlídce, ale pak už o něm jako o herci nebylo moc slyšet a jeho výkony byly považované za slabý průměr. Přesto se v novinách často objevoval, ale bohužel ve spojitosti s alkoholem. Prodělal několikrát protialkoholní léčbu, ale bez úspěchu. Až když ho jeho vlastní rodina natočila, jak leží opilý na zemi, zastyděl se a šel konečně do sebe. Došlo mu, že spadl až na samé dno. Znovu se přihlásil do léčebny a od té doby abstinuje.

Každý má svou dobrou, ale i temnou minulost, ale někteří slavní Hollywoodští herci by na ni možná raději zapomněli.