Mariana Prachařová: Ambiciózní kadeřnice z Ulice si rovněž ambiciózně ničila své zdraví. Dnes se dává znovu dohromady

Mariana Prachařová: Ambiciózní kadeřnice z Ulice si rovněž ambiciózně ničila své zdraví. Dnes se dává znovu dohromady
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S mladým člověkem většinou zamává spíše rozvod rodičů, jak se tomu stalo i v rodině Mariany Prachařové. Rodiče Dana Batulková a David Prachař se rozvedli již před mnoha lety a oba si dnes žijí spokojenými životy. I Mariana si do loňska žila spokojeným životem, než s ní zamával lockdown a začala více než je zdrávo experimentovat se zdravou stravou a cvičením.

Tato mladá dáma je šikovnou herečkou a zpěvačkou a mimo to se věnuje i dnes velice populárnímu influencerství. Doufejme však, že v případě nebezpečných hrátek s nadměrným hubnutím a cvičením tolik mladých lidí ovlivnit nestihla. Sama ještě dnes bojuje s následky jejích počinů, které si vloni způsobila. 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jako spousta ostatních lidí v období lockdownu se i Mariana Prachařová loňský rok rozhodla začít o sebe více pečovat. Začala cvičit a jíst velmi, více než velmi, zdravě. Předtím, než pozřela jakoukoliv potravinu si pečlivě prostudovala její původ, nutriční hodnoty a vliv na zdraví. Vypěstovala si poruchu zvanou ortorexie.

„V době karantény do toho spadlo víc lidí. Když jsem měla víc času řešit, co jím, a víc cvičit, tak to pak přerostlo v něco neudržitelného. Měla jsem problémy s jídlem a jsem aktuálně v procesu uzdravování. Je to dlouhodobá věc.” Svěřila se se svými potížemi a nynější rekonvalescencí serveru Super.cz Mariana Prachařová, která se svěřila i do rukou odborníků. 

Zdroj: