O mě se neboj: Martinova přítelkyně Petra se seznamuje s Kryštofem. Uvěří mu jeho historku o poměru Evy a Martina?

O mě se neboj: Martinova přítelkyně Petra se seznamuje s Kryštofem. Uvěří mu jeho historku o poměru Evy a Martina?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva na radu Terezy vzala práci, o které ani netušila, co vlastně obnáší. S kýblem a prachovnou se dokázala vypořádat vcelku rychle. Kdyby šlo všechno vyřešit tak snadno! Jenže ono to vypadá, že si Eva v problémech libuje a pomáhat jí z průšvihu bude pro právníka Martina hodně časové náročné.

Eva se chystá do nové práce a Kryštof už začíná s žárlivými scénami hned po ránu. To je den hned radostnější. A to ještě Eva u školy zjišťuje, že výlet, který měl Kryštof zaplatit, samozřejmě zůstal nezaplacený. Navíc je to trochu trapná situace.

Tou dobou už ovšem Kryštof probírá s kamarádem své podezření. Eva mu určitě zahýbá. Začala se malovat a tráví hodně času v koupelně. Je to tedy jasné. A stejně bystrý kamarád mu radí, aby tedy milenci své ženy hned zavolal.

Martin je ve sprše a telefon plný obvinění si tak musí vyslechnout jeho přítelkyně Petra. Ta je sice z právnické praxe zvyklá na ledacos, ale z Kryštofova telefonátu je přece jen trochu zaražená. Když ji Martin vzápětí navrhuje, že by si spolu mohli polední pauzu užít v nějaké fajnové restauraci, kde „to“ ještě nezkusili, nebere telefonát už tak vážně.

V právnické firmě je živo. Přišla celebrita a je to právě Martin, kdo má slavného muže zbavit obvinění ze sexuálního obtěžování. A klient je hodně náročný a chce ještě odškodnění dva miliony korun.

Slavný Petrák má smůlu, že se do jeho kauzy připlete Eva. Trochu nevhodně i reaguje a Martin ji upozorňuje, že tak se chovat nemůže. Petra je ještě radikálnější a upozorní Evu, že by mohla o práci přijít.

Při odchodu z budovy Eva potkává ženu, která se s Petrákem soudí a zdánlivě snadný případ tak nabere úplně jiné obrátky.

Dobrý člověk si totiž nemůže nechat všechno líbit,

alespoň podle Evy.

kamarádka Tereza, zdroj: Kučera / TV Nova

Kryštof je v šoku, že po jeho telefonátu se nic neděje. Co asi myslel, že se stane? Petra se sice s telefonátem Martinovi pochlubí, ten ji však umí uklidnit. Když se potom dostaví žárlivec osobně, už si z toho dělají legraci oba.

U soudu s Petrákem se slečna Pešková rozhodne změnit strategii a Petrákovi se postavit. Ten z toho nevyšel dobře a Martin kauzu prohrává. Je to sice trochu hořká pilulka, ale překvapivě jak přítelkyně Petra, tak právnička protistrany, jeho „záblesk lidskosti“ oceňují.  

Tím ale pro Martina den nekončí. Ještě večer musí jít Evu vysvobodit z policejní stanice. Kryštof upadl ze schodů a obvinil manželku, že ho strčila.

Vcelku svěží seriál s neokoukanými tvářemi a bod navíc má za hudbu.

Zdroje článku:
  • Voyo,
  • autorský článek