Princezna z cukrárny: Dvojrole Vanessy Hudgens v přeslazené vánoční romanci

Princezna z cukrárny: Dvojrole Vanessy Hudgens v přeslazené vánoční romanci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Usměvavá Vanessa zvládne obstát roli princezny i cukrářky zároveň a během toho se ještě stihne zamilovat do dvou mládenců. Prostý pozitivní příběh se spoustou sněhu a vánočních klišé na mrazivé odpoledne.

Cukrářka z Chicaga Stacy má svůj vlastní podnik, který si právě vánočně zdobí, když ji její dlouholetý kamarád Kevin (Nick Sagar) překvapí s nabídkou účasti na soutěži nejlepších cukrářů z celého světa ve vzdálené evropské zemi. Stacy okamžitě odmítne, je zaneprázdněna starostmi o cukrárnu. A vše musí jít přece podle plánu. Situace se obrátí, když potká svého bývalého, ale v mysli stále přítomného přítele s novou láskou. Na otázku, co právě dělá, bezmyšlenkovitě předhodí cukrářskou soutěž. 

Stacy s Kevinem a jeho malou dcerou Olivií tedy odjíždí do kýčovitě vyzdobeného města, kde zároveň probíhají zásnuby místního prince Edwarda (Sam Palladio) s vévodkyní Margaret. Stacy náhodou do vévodkyně narazí a zjistí, že vypadají úplně stejně, jen oblečení a chování se výrazně liší. Shodnou se na tom, že jsou pravděpodobně vzdálené příbuzné. Margaret dostane bleskový nápad fyzické podoby využít a podívat se tak do světa obyčejných lidí. Dívky si prohodí životní role a každá zakouší nové situace a očekávanou lásku. 

Od začátku je jasné, jak to dopadne, ale o napětí ani drama tady nejde. Záměrem filmu je diváka pobavit a pozitivně naladit. A tak nám ani nevadí, že v cizí zemi všichni mluví anglicky, nezarazí nás sádrokartonové dorty, ani to, že se ve filmu každou chvíli zjevuje kouzelný dědeček jako z Mrazíka. Princezna z cukrárny je vánoční oddechovkou pro rodiny s dětmi jako vyšitá.