Dají to Prokop a Magda zase dohromady?

Dají to Prokop a Magda zase dohromady?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda má s Prokopem mnoho společného... Po lyžáku i velký problém ve škole. Setkali se na koberečku u Landové a mají co vysvětlovat. I když se vlastně vůbec nic nestalo, angažovaná maminka jedné žačky nafoukne problém do obřích rozměrů.

 

Další sblížení Magdy a Prokopa se odehrálo na lyžáku

Magda s Prokopem a dalším profesorským sborem se zúčastnili lyžařského výcviku svých žáků. Na něm se staly věci, které možná budou stát Magdu místo. Kromě toho však došlo i k dalšímu sblížení Prokopa a Magdy, a tak si diváci právem kladou otázku, zdali to dají Magda a Prokop zase dohromady.

Co se stalo? Protože Magda slavila třicetiny, rozhodl se Prokop na její pokoj propašovat buchtu s hořící svíčkou a láhev vína. Ačkoliv se snažil o to být nenápadný, viděli ho přitom někteří žáci. Učitelka Magda byla velice překvapena tím, co Prokop vymyslel.

Diváci mohli cítit, že pomyslné ledy mezi nimi zase o něco povolily. Vína se ani nedotkli, v pokoji si však povídali tak dlouho, až v něm při rozsvíceném světle usnuli.

To však ještě netušili, že kromě obav, zda je nikdo neviděl vycházet ze stejného pokoje, budou řešit aféru Anežky. Tu našli v jedné posteli se spolužákem. Vypadalo to, že ti dva si otevřeli víno a snad spolu i něco mohli mít. Jenže nic se nestalo a nejhorší na celé věci byla skutečnost, že se tohle dostalo ven mezi další žáky.

Také sdílení nepříjemného může sbližovat

A tak se stalo, že se ti dva ocitli na koberečku u Landové. Magda má ještě větší problém než Prokop, protože jí ruply nervy a seřvala studentku, která pomluvy šířila. Tohle bude mít ještě dohru a možná Magda ze školy odejde.

Ale co vztah Magdy a Prokopa? Dostane vůbec někdy šanci? Možná! Vždyť i sdílení nepříjemných situací může sbližovat. Navíc Mirek nemá pro Magdu takové rady, které by chtěla slyšet. A tak školní průsery řeší raději s Prokopem.

 

Zdroje: