Jaké změny čekají na Frantu a Báru v 18. sezóně Ulice?

Jaké změny čekají na Frantu a Báru v 18. sezóně Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Říká se, že jedinou jistotou v životě je změna. Pravdivost tohoto rčení mohou potvrdit Franta s Bárou, kterým život naruší předčasný návrat Skyler do Čech. Skyler se ze zahraničí vrátí celá rozrušená a bude nucena zcela překopat svůj život včetně dosavadních plánů. A protože je Skyler zvyklá házet své problémy i na ostatní, až po uši v nich budou plavat také Bára s Frantou. 

O Skyleřině polibku Frantovi Bára nemá ani tušení 

Na drbech s Hanou Baroňovou (představitelka Ivy Klímové) Matyáš Valenta (postava Franty Lišky) prozradil, že o Skyleřině polibku Franta Báře dosud neřekl a nehodlá na tom nic měnit. Franta si prý moc dobře uvědomuje, jaká Skyler je, a proto jejímu polibku, ačkoliv ho zaskočil a v tu chvíli možná i potěšil, nepřikládá žádný větší význam. Proč zbytečně čeřit vody jejich vztahu, který přes prázdniny na turné po Evropě ještě posílil? Jenže ne vždy je svět růžový a růžovější, o čemž se mají Franta s Bárou už na začátku 18. sezóny Ulice přesvědčit. Skyler, ačkoliv se svým návratem ze zahraničí počítala, se do Česka vrátí předčasně. Navíc bude úplně rozrušená a do svých problémů samozřejmě vtáhne i Frantu s Bárou. Možná u nich bude na chvíli i bydlet. 

Skyler je ambiciózní, excentrická a má dojem, že svět se točí kolem ní. Máloco ji semele. Ale když už se to stane, vždy se jedná o něco pořádného. Jako přesně v tomto případě. Nebudeme prozrazovat, co se Skyler přihodí. Jen naznačíme, že bude kvůli tomu muset překopat všechny své dosavadní životní plány. Bezostyšně tím naruší i život Franty a Báry.

Skyler je jen tak nenechá, Zdroj: TV Nova

Bára a Franta budou mít konečně kde bydlet, ale klid mít nebudou

Odchod Bedřicha Lišky z Ulice věrní diváci už určitě oplakali. I v tomto případě se ukázalo, že všechno zlé je pro něco dobré. Když totiž Béďa odjel do Opavy, zbyl po něm prázdný byt. Jako hladoví po něm skočili právě Franta s Bárou, kteří konečně budou mít své soukromí. Ale budou ho mít? Nenaruší jim ho Skyler, která možná nebude mít kde bydlet? To uvidíme už brzy v nových dílech Ulice!

Zdroj článku: