Podlehne Franta znovu Skyleřinu kouzlu?

Podlehne Franta znovu Skyleřinu kouzlu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do stejné řeky dvakrát nevstoupíš, jak se říká. Ale Franta už se zdá být trochu nalomený. Co s ním udělají dva měsíce prázdnin v bezprostřední blízkosti Skyler? To ukážou až poprázdninové díly Ulice. Každopádně se mají diváci na co těšit. 

Skyler se kolem Franty až nebezpečně motá

Ačkoliv dříve Skyler vrazila Frantovi nůž do zad, když od něj odešla, čímž ho připravila také o možnost vídat se s jeho synem, teď to vypadá, že to nejhorší je zapomenuto. Franta je štěstím bez sebe, že je Skyler zpátky, protože má možnost být častěji s Chrisem, kterého miluje. A nejspíš mu není lhostejná ani Skyler, která se kolem něj nebezpečně motá. Kdyby jen přiletěla do Česka, ona Frantovi nabídla i dobře placenou práci. A to se logicky nehodí do krámku Báře, která vedle Skyler vypadá dost usedle.

Bára by si měla Františka přeci jen víc hlídat před oslnivou Skyler, Zdroj: TV Nova

Skyler je ambiciózní žena, která ví, co chce, a jde si za tím, a to i za cenu toho, že svého syna Chrise maličko zanedbává. Oproti ní je Bára více usedlejší, do věcí se nevrhá tolik po hlavě a chybí jí Skyleřila nespoutanost. Ke které ženě teď bude mít Franta blíž, když je má hezky vedle sebe a může srovnávat?

Je vidět, že ani Franta není Skyler lhostejný 

Jednou už se do něj bezhlavě zamilovala, proč by se to nemohlo stát podruhé? A byla to právě Skyler, která od Franty odešla, a proto jí v návratu zpět nebrání žádná zášť. Teď, když je v Česku, má Skyler možnost vidět, jak fantastický je Franta táta. Ostatně fakt, že ho Chris nadevše miluje, si uvědomovala už dávno předtím. Jediný, kdo jí možná stojí v cestě, je Bára. Ačkoliv je Skyler velmi zaměstnaná, nemohla si nevšimnout, jaká mezi ní a Bárou na začátku panovala nevraživost.

Co kdyby Frantu Báře znovu sbalila jen tak z hecu? Na to nejspíš Skyler nemá prostor ani povahu. Stát se však může cokoliv. Dva měsíce jsou dlouhá doba na to, aby se antipatie proměnily v lásku. 

Zdroj článku:
  • Autorský text