Teri Hatcher: Od začátku Zoufalých manželek uběhlo již 16 let. Díky botoxu herečku však přibývající roky netrápí

Teri Hatcher: Od začátku Zoufalých manželek uběhlo již 16 let. Díky botoxu herečku však přibývající roky netrápí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Teri Hatcher se proslavila hlavně díky roli v seriálu Zoufalé manželky. Letos už oslavila 56. narozeniny. Namísto stárnutí, ale v posledních letech díky lékařským zákrokům nepřirozeně omládla. Co dělá teď a jak vypadá její kariéra?

Teri se k herectví dostala poměrně náhodou. Do Hollywoodu přišla podpořit svého přítele na konkurz, ale roli získala ona. Objevila se tedy jako mořská víla v televizním seriálu The Love Boat (1977). Později si zahrála také po boku Pierce Brosnana v bondovce Zítřek nikdy neumírá (1997). Poté přišlo ještě několik menších roliček. Jejím největším úspěchem však byl až seriál Zoufalé manželky, kde se představila v jedné z hlavních rolí. Seriál se stal velmi úspěšným a diváci si rozvedenou zoufalku Susan, kterou Teri ztvárnila, naprosto zamilovali. 

Seriál skončil po osmi letech a s ním bohužel i Teriina kariéra. Přestože měla celkem našlápnuto k slibné herecké budoucnosti, žádná velká příležitost už nepřišla. Naposledy si Teri zahrála menší roli v seriálu Supergirl (2017) a namluvila jednu z postav animované Disneyovky Letadla (2013) a Letadla 2 (2014).

Herečka už byla dvakrát vdaná – nejdříve s hercem Marcusem Leitholdem a poté s Jonem Tenneym, se kterým se rozvedla po devíti letech. Se svým druhým manželem má dceru Emerson, které je letos už 23 let a společně s matkou namluvila animované postavy v animácích Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009) a Letadla (2013).

Když už Teri příliš nevycházela kariéra herečky, rozhodla se si alespoň zachovat svůj mladistvý vzhled. S přibývajícími roky se podobně jako řada ostatních herců odmítala smířit s nevyhnutelným stárnutím a podstoupila pro to řadu omlazujících zákroků. Ty se na ní ale nenávratně podepsaly.

Botoxovými injekcemi nakonec docílila nepřirozené podoby, kvůli které svou původní krásu nadobro zničila. Doufejme ale, že je nyní se svým životem spokojená a snad ji zase někdy někde zahlédneme.