Dobrodružnou pohádku Princezna a žabák nabídne v pátek od 20:00 Nova Cinema

Dobrodružnou pohádku Princezna a žabák nabídne v pátek od 20:00 Nova Cinema
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Americký animovaný film z roku 2009. Bude zde platit pravidlo, že se z mluvícího žabáka stane krásný princ? Změna proběhne, ale úplně jiná, než byste očekávali. Kdo se v co promění?

Hlavními hrdinami jsou krásná dívka Tiana a mluvící žabák.

Do New Orleans přijíždí líný princ Naveen, kterého vyhnali z domu. Zlý čaroděj princi slíbí, že zařídí, aby mohl v jeho nicnedělání pokračovat. Bohužel ho promění v žabáka.

Tiana je mladá ctižádostivá dívka, která je kuchařkou a sní o tom, že si otevře svou vlastní restauraci. Na nic jiného nemyslí ani ve chvíli, kdy potká zakletého žabáka. Ten jí slíbí, že když ho políbí, dostane peníze na otevření podniku. Za těchto podmínek ho nakonec políbí, ale nenastane proměna, jakou všichni očekávali. Tiana se promění v žábu. Společně se vydávají na dobrodružnou cestu plnou nástrah a nebezpečných situací, aby se oba zbavili kletby.

Jak dopadne jejich dobrodružná výprava za spravedlností? Podaří se jim vrátit lidskou podobu? Otevře si Tiana svou restauraci? Odpovědi na tyto otázky se dozvíte v pátek večer na Nova Cinema.