Ordinace v růžové zahradě 2: Pomůže nový medik Ondra Aleně Mázlové přestat truchlit?

Ordinace v růžové zahradě 2: Pomůže nový medik Ondra Aleně Mázlové přestat truchlit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nová postava v oblíbeném seriálu Ondřej Berkovec je medik, který právě nastoupil do kamenické nemocnice. Dříve než se s Alenou Mázlovou seznámil v nemocnici, strávil s ní večer v baru, kam si čerstvá vdova zašla posedět.

Kouzlo okamžiku zapříčinilo, že Alenu políbil. Ta nakonec z baru utekla. Druhý den se ovšem nestačila divit. Nejenže jí Jáchym muže z baru představil jako svého kamaráda, ale nabídl mu svůj pokoj k dočasnému bydlení. A naštvaná Alena ještě dostala v nemocnici Ondřeje na starost, aby mu dělala školitele.

Přes počáteční Aleninu nevraživost se Ondřej přenesl. Nakonec i Alena trochu roztála a vzala mladého medika na milost. Bude zajímavé sledovat, jak si sympatická postava povede dál, a to nejen v nové práci.

A za zmínku určitě stojí i herec, který Ondru ztvárnil. Jmenuje se Jiří Böhm a není to typický seriálový herec, přestože už se v několika projektech objevil.

Většina herců se zmiňuje, že studium herectví je lákalo hlavně proto, že na škole není matematika. Jiří Böhm (34) vystudoval nejen DAMU, ale chlubí se i titulem Ing. z VŠE. Obě školy dokončil současně v roce 2013.

Své ekonomické vzdělání mohl zúročit v edukativním seriálu ČT Bankovkovi. Mladý muž po studiích nastoupil do městského divadla Kladno a po dvou letech šel na volnou nohu. Za roli Václava Havla v inscenaci Olga byl v roce 2016 nominován na Talent roku v Cenách divadelní kritiky.

Věrní příznivci seriálu Ulice si Jirku možná budou pamatovat v epizodní roli. Objevil se také v seriálu Specialisté, Modrý kód a 1. Mise. Možná právě nová role v kamenické nemocnici a pletky se starší kolegyní mu pomohou nasměrovat kariéru tím správným směrem.

 

Zdroj:

  • autorský článek