Nové kino Theatre De Luxe na Černém Mostě nabízí unikátní prožitek z filmu

Nové kino Theatre De Luxe na Černém Mostě nabízí unikátní prožitek z filmu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kinosál v CineStar Černý Most byl kompletně vybaven novou unikátní technologií, která posouvá zážitek z filmu o třídu výš. Prim hrají špičková technika, prostorový zvuk a laserová 4K promítačka.

Jako první v republice

Pražské kino na Černém Mostě se může od 26. srpna pochlubit unikátní technologií, kterou v naší zemi disponuje jako první. Podobný sál zatím nikde jinde v naší zemi rozhodně nenajdete. V hlavní roli figurují nejlepší technické vymoženosti dnešní doby a luxusní materiály, které od konce srpna ocení první diváci. Theatre De Luxe je kinosál vybavený extra velkým promítacím plátnem zajišťujícím širokoúhlou podívanou.

Technologie jde dopředu

Velkým tahákem luxusního kina je i laserová 4K promítačka, díky níž je obraz diamantově ostrý. V podobném kině nejvíce vyniknou skutečné trháky, a tak není divu, že na programu je kromě Teneta i snímek Mulan nebo bondovka Není čas zemřít. Zvuk Dolby Atmos zajišťuje, že bude divák dokonale vtažen do filmového zážitku. Vyznačuje se zabudovanými repro soustavami nejen po stranách sálu, ale i ve stropě a za promítacím plátnem.

Nová dimenze vizuálního zážitku

Kromě obřího promítacího plátna a strhujícího zvuku je nové kino vybaveno po stranách dynamickým LED osvětlením – to má za úkol rozšířit pohled na plátno i do stran. Abyste si svou podívanou dokonale vychutnali, je sál vybaven sklopnými sedačkami se stolkem, na který si můžete odložit svůj oblíbený popcorn, nachos a limonádu.

3D objektová technologie prostorového zvukového zážitku umožňuje divákovi naprosté souznění s dějem filmu. Každý reproduktor tak znamená samostatný zvukový kanál a výsledný zvukový efekt je velmi realistický a obklopuje diváka ze všech stran. TDL – Theatre De Luxe tak nabídne skutečně strhující atmosféru.