KVÍZ pro fanoušky Ulice: Po stopách méně známých herců a zapomenutých postav

KVÍZ pro fanoušky Ulice: Po stopách méně známých herců a zapomenutých postav
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V dnešní době prakticky není možné zapnout český film nebo seriál, aniž by se v něm neobjevilo hned několik herců známých z Ulice. Tomu se nelze divit – Ulice běží na obrazovkách 18 let. Za tu dobu se v ní vystřídala pestrá plejáda herců. Zkuste náš kvíz a zjistěte, zda si pamatujete i ty méně známé.

O některých hercích by se dalo říct, že se v Ulici prakticky narodili, např. Jakub Krause. Jiní v ní začali jako děti a odešli coby dospělí, třeba Patricie Pagáčová, Jakub Štáfek nebo Anna-Marie Valentová, jejíž bratr Matyáš Valenta v seriálu působí odmalička až dodnes.

Pak jsou tu samozřejmě starší herci, kteří byli slavní a oblíbení již dávno před Ulicí, ale jsou její součástí od začátku do současnosti. K těm patří Jaroslava Obermaierová, Václav Svoboda, Rudolf Hrušínský mladší nebo Ljuba Krbová. Další hvězdy přicházely a odcházely. Některé vešly ve známost právě díky Ulici, ať už v ní sehrály větší nebo menší roli. Když teď diváci TV Nova někde uvidí Vasila Fridricha, řeknou si, že to je Luděk. Když uvidí Kristýnu Hrušínskou, vytane jim na mysli Vanda. Jiří Štrébl je Miloš, Adrian Jastraban zase Bedřich… Ačkoli mnozí účinkují i v dalších projektech, málokomu z nich se zřejmě podaří strhnout nálepku z Ulice.

Seriál však nabízí ještě jednu kategorii, a sice herce, kteří se v něm příliš dlouho neohřáli. Zahráli si jen drobnou vedlejší úlohu a zase zmizeli. Nebo to byla sice výraznější role, ale zahraná už hodně dávno. Kdo by si je všechny pamatoval? Myslíte, že byste si dokázali vzpomenout podle fotografií? Zkuste náš kvíz a zjistěte, koho si v Ulici zahráli tito herci:

 

 

Nepoznali jste všechny tváře na fotografiích? Nevadí, alespoň jste si připomněli některé zajímavé postavy a s nimi související události z vašeho oblíbeného seriálu. A že jich tam za ty roky bylo opravdu hodně…

Zdroj článku:
  • Autorský text