Jakub Štáfek z Ulice se těší na druhého potomka. Určitě to bude zase holčička

Jakub Štáfek z Ulice se těší na druhého potomka. Určitě to bude zase holčička
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jakubu Štáfkovi se na jaře 2021 narodila dcerka Olívie. Teď je jeho manželka Dominika opět těhotná a herec tuší, že se dočká další holčičky. Už dříve v show 7 pádů Honzy Dědka zmínil, že ho synové do budoucna asi nečekají. Spíš bude ode dveří odhánět ctitele svých dcer.

Matěj Jordán z Ulice a fotbalista „Lavi“ z Vyšehradu

Jakub Štáfek se narodil 22. května 1990 v Praze a jeho tvář se stala známou o patnáct let později, když začal hrát v nekonečném seriálu Ulice. Zde v roli Matěje Jordána nasbíral cenné zkušenosti po boku známých herců a později se začal objevovat i v dalších seriálech, např. Specialisté, Hořký svět nebo Devadesátky. Mezi jeho vůbec nejznámější role patří fotbalista Julius „Lavi“ Lavický ze seriálu a později i filmu Vyšehrad. Vystudoval Soukromou střední odbornou školu umění a managementu a stal se i režisérem a scenáristou. Je o něm známo, že se věnuje také smíšeným bojovým uměním (MMA).

Jakub Štáfek jako Matěj v Ulici
Jakub Štáfek jako Matěj v Ulici | Zdroj: TV Nova

Jakubova rodina se rozroste o dalšího člena

Od roku 2020 je milovanou partnerkou Jakuba Štáfka krásná Dominika Doležalová, s níž se herec 22. července 2022 také oženil. Už na jaře 2021 se jim narodila dcera Olívie a teď má Jakub další důvod k radosti, neboť mu do rodiny brzy přibude další člen. Šťastnou novinku oznámil světu vskutku osobitým způsobem.

„Abych předešel pochybnostem o tom, zda má moje žena velký apetit, ano, má! Žere jako prase, protože čekáme dalšího člena rodiny,“ pochlubil se s jistou nadsázkou deníku Blesk.cz.

Jakub s Dominikou na premiéře filmu Vyšehrad: Fylm
Jakub s Dominikou na premiéře filmu Vyšehrad: Fylm | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Bude mít asi samé dcery a na jejich ctitele si pořídí zbroják

V minulosti se údajně objevovaly domněnky, že narození dcery bylo pro herce tak trochu zklamáním, jelikož toužil po synkovi. Jakub Štáfek tato tvrzení v show 7 pádů Honzy Dědka označil za kravinu a s úsměvem dodal:

Jsem rád za dcerku. Bylo takový to prvoplánový, že jako chceš kluka, ale já si osobně myslím, že mě kluk do budoucna nečeká. Myslím, že budu holčičkový.

„Cítím, že mi budou šestnáctiletí dementi zvonit na dveře, já si budu rvát vlasy a říkat: ‚To máš za to všechno, cos těm ženským způsobil.‘ Tohle mě čeká. Je to strašný, ale zase teď je to radost. Ono to sice uteče, ale teď se tím nechci stresovat. Zbroják do té doby mít budu.“

Herec tak připustil, že v minulosti nebyl právě ukázkovým příkladem dokonalého partnera, a vyjádřil obavu, že holky mu to teď jako tátovi budou vracet i s úroky. Čas trávený s rodinou si ale užívá.

Zdroje článku: