Matěj Jordán z Ulice už je v chomoutu, tajnou svatbu prozradil kamarád

Matěj Jordán z Ulice už je v chomoutu, tajnou svatbu prozradil kamarád
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Jakub Štáfek (31) prakticky vyrostl po boku své seriálové sestry Patricie Pagáčové (Solaříkové) v kulisách nekonečného nováckého seriálu Ulice a jen málokdo by tenkrát hádal, že se z něj stane velice úspěšný herec, režisér, a dokonce i sportovec.

Seriálem Ulice si získal velkou popularitu, ale chtěl se v životě pohnout dál a zkusit jít jinou cestou, což se mu zatím velice daří. Stihl toho už opravdu hodně a rozhodně předvedl, že není jen dětským hercem, na kterého se zapomene.

A jak to vypadá, rozhodl se k úspěchu na poli pracovním zkusit udělat velký skok i v soukromém životě a ze své přítelkyně Dominiky Doležalové udělat paní Štáfkovou.

Se svou ženou se potkal v minulosti při natáčení televizního seriálu Specialisté, který se těší velké oblibě.

„Zpětně říkám, že to byl nejlepší projekt, protože jsem našel budoucí matku svého dítěte a budoucí ženu. Takže já na to období, kdy jsem točil Specialisty, vzpomínám rád,“

svěřil se letos na jaře v pořadu Život ve hvězdách. Už tenkrát byla svatba v plánu.

Před sebou měl dlouho očekávanou premiéru filmu Vyšehrad: Fylm, která dopadla nad očekávání dobře a svatbě tak nestálo už nic v cestě. Jakub dokonce zrušil naplánovaný zápas MMA s Gáborem Borárosem, aby nebyl na svatbě plný modřin, čímž by neudělal asi své ženě a dceři Olivii radost.

Jakub si však svůj velký den nechal pro sebe a nechtěl mít na svatbě zástupy fanynek a novinářů. O jeho životním kroku se zmínil jeho herecký kolega a kamarád Vašek Matějovský, který byl svatební atmosférou evidentně dojatý.

Čím dál populárnější herec a režisér má tak před sebou další velkou výzvu, a to být stejně úspěšný jako otec rodiny a po boku hezké zrzky vychovávat roční dceru Olivii, ze které je nadšený.

„Nejvíce mě překvapila bezmezná a neutuchající láska k človíčkovi, který se tady vyloupne. To mě překvapuje každý den. Překvapuje mě, kolik času bych byl schopen s dcerou strávit jenom tím, že ji budu rozmazlovat,“

řekl pro extra.cz.

Zdroje článku: