Proč všichni řemeslníci, kterým Viky nabídne spolupráci na designerských zakázkách, nakonec nemají zájem?

Proč všichni řemeslníci, kterým Viky nabídne spolupráci na designerských zakázkách, nakonec nemají zájem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viktorie Janečková je nejen velmi šikovná švadlena, ale dokáže také navrhnout a vyrobit krásné designérské kousky nábytku. Najde se někdo, kdo Viky pomůže, anebo bude muset své zákazníky odmítnout? 

Díky své šikovnosti a originalitě si už dokázala vybudovat dobré jméno v oboru a její práce je zákazníky velmi žádána. Toho se pokusil zneužít její bývalý přítel Kamil, který vydával vlastní výrobky za práci Viky a podvodně tak získával nové zákazníky. Díky troše štěstí a šikovnosti Danuše Křížové se však Viktorii podaří těmto několika zákazníkům dokázat, že už s Kamilem dávno nespolupracuje. Tím si nejen očistí své jméno, ale navíc získává jejich zakázky pro sebe!

Danuše Křížová (herečka Tereza Brodská), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

To se ale samozřejmě nelíbí Kamilovi, který tak přichází o mnoho peněz, a proto se snaží Viky všemožně škodit. A bohužel se mu to daří. K výrobě nábytku totiž Viky potřebuje šikovného truhláře, a tak kontaktuje několik známých. Sama sice dokáže mnoho, ale práce se dřevem není zrovna její šálek kávy. Bez šikovného truhláře se zkrátka neobejde. K jejímu překvapení s ní však všichni odmítají spolupracovat. Čím to je? Správně tušíte, že za vším stojí právě Kamil.

Díky svým kontaktům dokázal všechny známé truhláře zastrašit a ti nehodlají nic riskovat. Viky má tedy na krku několik zakázek a jejich realizace značně pokulhává.

Když už to vypadá, že bude muset zákazníky odmítnout, objevuje se v její blízkosti nový šikovný řemeslník. Viky ho před Kamilem varuje, ale vypadá to, že tento chlapík se jen tak něčeho nezalekne.  Najde si i na něj Kamil nějakou páku, aby ho odradil od spolupráce s Viky, anebo bude tento pán odvážný a nenechá se jen tak němčím zastrašit? A dokáže Viky nakonec splnit všechny zakázky i přes neustálý boj s Kamilem? Doufejme, že ano! 

Zdroj článku:
  • autorský text