Z modelky herečkou. Které slavné krásky předvedly, že mají talent

Z modelky herečkou. Které slavné krásky předvedly, že mají talent
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Modelingová kariéra může mít v mnoha případech doslova jepičí život. Není tak divu, že se krásky snaží uplatnit i jinak. Nezřídka zkoušejí svůj půvab uplatnit před kamerami. V kom dřímá skutečný talent?

Milla Jovovich

Na to, že tato charismatická dáma s ukrajinskými kořeny začínala jako modelka, si už možná budete mít problém vzpomenout. Na svém kontě má slušnou řádku filmů, ačkoli reakce na ně jsou rozporuplné – od průměrných po velmi dobře hodnocené.

K filmu mířila odmala, rodiče si pro svou roztomilou dcerku přáli hereckou kariéru. Průlomem v kariéře se pro herečku stal snímek Návrat do Modré laguny. Diváky ovšem pokračování úspěšného titulu moc nenadchlo.

Milla si tak musela hereckou reputaci napravit až ve sci-fi Pátý element. Do účasti v akčním snímku Resident Evil se jí dle vlastních slov nejdřív moc nechtělo, příběh na motivy videohry ale bodoval. Nebývalý divácký zájem si posléze vynutil ještě další pokračování, na která herečka kývla.

Rosie Huntington-Whiteley

Původně se tato kráska proslavila jako „andílek“ značky Victoria‘s Secret. První hereckou příležitost dostala ve snímku Transformes 3. Nahradila v něm jinou herečku, původně obsazená Megan Fox dala projektu těsně před dokončením vale. Za sebou má Rosie i účinkování ve snímku Šílený Max: Zběsilá cesta.

MTV Networks' NextMovie.com ji ocenil coby jednu z „Průlomových hvězd, na které stojí za to se dívat v roce 2011“. Ještě než se vůbec dočkal snímek Transformers 3 premiéry, získala i titul „Ženská hvězda zítřka“ na CinemaCon Awards.

Vzhledem k tomu, že se svým hereckým kolegou Jasonem Stathamem založila rodinu a vychovávají syna Jacka, odsunula zatím další herecké ambice stranou.

Elizabeth Hurley

Britská herečka také začínala na módním mole. Upozornila na sebe i svým soukromým životem. V 90. letech randila s idolem žen Hughem Grantem. Se slavným proutníkem měla půvabná Elizabeth trpělivost dlouhých 13 let. Ačkoli se nakonec rozešli, dodnes jsou skvělí přátelé.

Její filmografie je poměrně pestrá a uplatnit se dokázala hlavně v komediálním žánru. Mezi její nejpopulárnější snímky patří například Smlouva s ďáblem, ve kterém hrála rovnou samotného ďábla, respektive svůdnou ďáblici.

Ačkoli už překročila padesátku, působí, jako by snad nestárla. Diváci však oceňují, že nejen skvěle vypadá, ale před kamerou hlavně projevuje svůj talent.