Co dělá a jak se má Kevin Costner. S vlky už netančí, i přesto má práce více než dost

Co dělá a jak se má Kevin Costner. S vlky už netančí, i přesto má práce více než dost
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Americký herec, producent, režisér - a také příležitostný zpěvák a hudebník Kevin Costner má na svém kontě hned sedm Oscarů. Ty získal za svůj film Tanec s vlky (1990), na němž se podílel režisérky i herecky. Je obdivovatelem silných příběhů a střídavě obdivovaný a zatracovaný. Jak se má v současné době?

Seriál Yellowstone

Ať dělá Kevin Costner cokoliv, vždy se do toho pustí s vervou a plným nasazením. Výsledkem pak je už vysoce oceňovaný film Tanec s vlky, nebo naopak zatracovaný film Vodní svět (1995). Je milovníkem westernů, tedy příběhů z divokého Západu. To ostatně je vidět také z nejnovějšího jeho počinu – televizního seriálu Yellowstone. 

Ten se natáčí od roku 2018 a v letošním roce pokračuje již čtvrtou sérií a pojednává o rančerské rodině, jež se musí za svůj ranč bít proti nejrůznějším developerům. Dalo by se říct, že je to takový drsnější novodobý Dallas. Seriál se natáčí v Montaně a Utahu s nádhernou přírodou plnou pastvin a zasněžených hor, takže je zároveň i líbivým na pohled.

Nechte ho jít

Vedle natáčení seriálu z rančerského prostředí pracoval v loňském roce Kevin Costner také na filmu Nechte ho jít – podle stejnojmenné knihy od Larry Watsona. Vypráví příběh penzionovaného šerifa, jenž tragicky přišel o syna a který se nechce smířit s tím, že by mohl přijít také o vnuka, kterého odvezla pryč jeho snacha. Manželský pár zde Costner vytvořil opět s herečkou Diane Lane, a to už potřetí na filmovém plátně.

Vlastník ranče

Jako milovník amerického venkova vlastní Kevin Costner farmu v Aspenu v Coloradu, odkud dojíždí za prací do Montany. Ranč má rozlohu asi 65 hektarů a stojí stranou civilizace v lesích a v horách, kde má Costnerova rodina soukromí.

Charismatický Kevin Costner má stále co na práci a ani ve svých 66 letech se nenudí.