3 fantastické komedie z Netflixu s českým dabingem

3 fantastické komedie z Netflixu s českým dabingem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud zrovna přemýšlíte, jaký pohodový a zábavný film si pustit, tak jste zde správně. Určitě každý z nás zná chvíle, kdy se mu nechce zrovna koukat na horory nebo akční filmy plné stříleček a dramatických scén. Ideální tedy může být pustit si komedii.

My se nyní podíváme na 3 fantastické komedie z Netflixu, které možná ještě neznáte.

Osmá třída

Jednoduchý příběh se spoustou citů a zábavy. Třináctiletá Kayla, která chodí do osmé třídy, je obyčejnou holkou, kterou trápí její puberta a řeší běžné holčičí problémy. Například se Kayla chce stát celebritou na Instagramu, řeší tedy každý follow a like. Bohužel však její snahy většinou naráží na nezájem a její popularita se drží blízko nule. Kayla se tak ptá sama sebe, jestli je dostatečně in. Její společenský život za moc nestojí, kamarádek moc nemá, kluci o ni nejeví moc velký zájem, spíš by se dalo říct, že žádný. Tento film z roku 2018 nám přinese pohled na dívku, která se mění z dítěte na dospívající dívku, a přinese nám její pohled na svět.

Kazišuci

Fantastická komedie, která nám přinese pohled rodičů na jejích dospívající děti. Konkrétně tedy slečny, které se těší na svůj maturitní ples. Rozhodly se totiž, že během maturitního plesu přijdou všechny tři dívky společně o panenství. Každá z dívek (hrají Kathryn Newton, Gideon Adlon a Geraldine Viswanathan) je tak trochu jiná, ale jedno je spojuje, chtějí si udržet svá přátelství i na vysoké škole.

Jejich rodiče jsou taky pěkná čísla

Mitchell (John Cena) je úzkostlivý táta, který má svou dceru až moc rád

Lisa (Leslie Mann) si nedovede představit, že by její dcera odešla z domu, je na ni totiž až moc fixovaná.

Hunter (Ike Barinholtz) je nejvíc pohodový rodič, který nemá zrovna jednoduchý život, přesto má svou dceru velmi rád a snaží se jí všechny trable vynahradit.

Všichni rodiče čistou náhodou zjistí, o co se jejich dcery pokouší, a rozhodnou se, že to nenechají tak a výjimečnou noc jim překazí. A v tu chvíli teprve začne opravdová zábava!

Hořkých sedmnáct

Film ze školního prostředí, ve kterém je hlavní postavou mladá dívka Nadine, ta nemá moc jednoduchý život, není moc oblíbená ani moc pěkná. Doma zažívá běžné pubertální problémy. Vše se rázem změní, když její nejlepší kamarádka začne chodit s jejím bratrem. Do toho všeho negativního se nakonec však vloží jiskřička naděje a mladá Nadine potká velmi milého spolužáka. Dokáže mu však říct, že se ji líbí? Jak to celé dopadne se už ale budete muset přesvědčit sami. Komedie o nástrahách dospívání Kelly Fremonové získala cenu New York Film Critics Circle.

 

Zdroj: