Diskuze

Deset let hledal svou manželku, seriál skončil, když ji našel, ale co dělají hvězdy z Jak jsem poznal vaši matku dnes?

Deset let hledal svou manželku, seriál skončil, když ji našel, ale co dělají hvězdy z Jak jsem poznal vaši matku dnes?
Ted Mosby, Robin Scherbatsky, Barney Stinson, Lilly Aldrin a Marshall Eriksen. Tato jména nás doprovázela několik let ve velmi oblíbeném a neuvěřitelně úspěšném sitkomu „Jak jsem poznal vaši matku“. Před sedmi lety se odvysílala poslední série, ale co dělají hvězdy tohoto seriálu dnes?
Zpět na celý článek

Ted Mosby, Robin Scherbatsky, Barney Stinson, Lilly Aldrin a Marshall Eriksen. Tato jména nás doprovázela několik let ve velmi oblíbeném a neuvěřitelně úspěšném sitkomu „Jak jsem poznal vaši matku“. Před sedmi lety se odvysílala poslední série, ale co dělají hvězdy tohoto seriálu dnes?
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Z Ulice rovnou do Zlaté labutě: Adrian Jastraban je v jednom kole
19.04.2023

Z Ulice rovnou do Zlaté labutě: Adrian Jastraban je v jednom kole

Diváci Ulice sledovali osudy Bedřicha Lišky od samého začátku, tedy celých sedmnáct let. Během té doby zažil snad vše, co se jen zažít dalo. Prošel...

Otevřít oči dalším naivním klientkám Julie Papežové by mohlo být pro Kristýnu účinnou terapií
03.07.2023

Otevřít oči dalším naivním klientkám Julie Papežové by mohlo být pro Kristýnu účinnou terapií

Tak dlouho Julie Kristýně opakovala, že musí být silná a musí najít svou vnitřní podstatu, až to konečně udělala. Od plic řekla Julii, co si o ní...

Zpátky do minulosti s Ulicí: Kráska Adriana a zvíře Robert, vztah odsouzený k zániku
06.07.2023

Zpátky do minulosti s Ulicí: Kráska Adriana a zvíře Robert, vztah odsouzený k zániku

Když se na obzoru objevil elegantní, kultivovaný a charismatický Robert, srdce lehkovážné Adriany zaplesalo. Zamilovala se, po hlavě skočila do...

Osudy dětských herců z komedie Bota jménem Melichar
06.04.2023

Osudy dětských herců z komedie Bota jménem Melichar

Psal se rok 1983 a Zdeněk Troška uvedl do kin dvě úspěšné komedie – Slunce, seno, jahody a Bota jménem Melichar. Oba snímky slaví úspěch i po...

Vyšetřování paranormálních jevů v osmdesátých letech odhalí nový komediální seriál s Jiřím Macháčkem a Janem Cinou
25.05.2023

Vyšetřování paranormálních jevů v osmdesátých letech odhalí nový komediální seriál s Jiřím Macháčkem a Janem Cinou

Ve spolupráci s německou ZDF se čeští filmaři rozhodli divákům nabídnout počin To se vysvětlí, soudruzi!, osmidílný komediální seriál. Děj se...

Dnes v Ulici: Ovce na útěku, smutná Jarka a Bářino veselé bruslení s Vojtou
22.03.2023

Dnes v Ulici: Ovce na útěku, smutná Jarka a Bářino veselé bruslení s Vojtou

Sotva si je nasadil do výběhu, ovce už berou Evženovi roha. Jarka se chce rozloučit s Adamem, než odletí na stáž, ale on o žádné loučení nestojí....

Eva Burešová v poslední době sklízí nejen úspěch za nový muzikál, ale vrací i údery svým kritikům
02.04.2023

Eva Burešová v poslední době sklízí nejen úspěch za nový muzikál, ale vrací i údery svým kritikům

Eva Burešová se ráda dělí na sociálních sítích o své úspěchy a radosti, a to jak z práce, tak z domu. Čas od času jí ale dojde trpělivost s věčnými...

Drbárna ze ZOO: Záhadou seriálu je, proč z krásné Sáry Milfajtové s úsměvem Pretty Woman tvůrci záměrně dělají ošklivku
06.06.2023

Drbárna ze ZOO: Záhadou seriálu je, proč z krásné Sáry Milfajtové s úsměvem Pretty Woman tvůrci záměrně dělají ošklivku

V seriálu sice není dlouho, ale kromě několika záběrů má na sobě postava průvodkyně Kristýny vždy „deset vrstev oblečení“, které zcela zakryjí její...

V našem kvízu zjistíte, zda jste odborníky na nejoblíbenější zahraniční filmy
29.06.2023

V našem kvízu zjistíte, zda jste odborníky na nejoblíbenější zahraniční filmy

Ačkoliv je Česká republika hrdým producentem globálně úspěšných filmů, těší se u nás oblibě i tvorba zahraniční. Víte, které z těchto snímků jsou...

Středeční Ulice: Žofka si zoufá a Vítek nechápe, proč jim Dušek tolik cpe své kačky
18.04.2023

Středeční Ulice: Žofka si zoufá a Vítek nechápe, proč jim Dušek tolik cpe své kačky

Ve 4468. díle se opět ukáže, že svět je pro život drsným místem. Myslí si to především Žofka, která se zakoukala do svého nového spolužáka Marka...

Diskutujte

Nejnovější diskutované