Diskuze

Deset let hledal svou manželku, seriál skončil, když ji našel, ale co dělají hvězdy z Jak jsem poznal vaši matku dnes?

Deset let hledal svou manželku, seriál skončil, když ji našel, ale co dělají hvězdy z Jak jsem poznal vaši matku dnes?
Ted Mosby, Robin Scherbatsky, Barney Stinson, Lilly Aldrin a Marshall Eriksen. Tato jména nás doprovázela několik let ve velmi oblíbeném a neuvěřitelně úspěšném sitkomu „Jak jsem poznal vaši matku“. Před sedmi lety se odvysílala poslední série, ale co dělají hvězdy tohoto seriálu dnes?
Zpět na celý článek

Ted Mosby, Robin Scherbatsky, Barney Stinson, Lilly Aldrin a Marshall Eriksen. Tato jména nás doprovázela několik let ve velmi oblíbeném a neuvěřitelně úspěšném sitkomu „Jak jsem poznal vaši matku“. Před sedmi lety se odvysílala poslední série, ale co dělají hvězdy tohoto seriálu dnes?
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Příběh malinkatého ďábla aneb nezapomenutelné role Romana Skamene
14.10.2023

Příběh malinkatého ďábla aneb nezapomenutelné role Romana Skamene

Když má herec atletickou postavu a příjemný hlas, ani moc talentu nepotřebuje. Roman Skamene takové štěstí neměl, ale i tak se dokázal před kamerou...

Dnes v Ulici: I dávná minulost může zcela překopat přítomnost a narušit základy budoucnosti
17.11.2023

Dnes v Ulici: I dávná minulost může zcela překopat přítomnost a narušit základy budoucnosti

Přestat pít a dlouhá léta abstinovat, to chce opravdu velkou sílu. Jak se ukázalo, Evžen silný je a s ním i Blanka. Jenže bude tato zkušenost...

Nezapomenutelný Vladimír Menšík očima těch, kdo jej znali
17.11.2023

Nezapomenutelný Vladimír Menšík očima těch, kdo jej znali

Bavit kolegy herce není úplně snadné, ale právě v tom byl Menšík nepřekonatelný. Uměl to dobře jak v malé šatně, tak ve světlech reflektorů, když...

AZ-kvíz: Zavzpomínejte na jeho předchůdce a na závěr se pobavte u malého kvízu
16.01.2024

AZ-kvíz: Zavzpomínejte na jeho předchůdce a na závěr se pobavte u malého kvízu

Možná jste už zapomněli, že ještě před AZ-kvízem tu byla soutěž zvaná Ypsilon. Než se Aleš Zbořil pustil do jejího moderování, nasbíral cenné...

Dnes v Ulici: Kryštof vyměňuje parohy za kostým ochránce a vesmír nechce dát Martinu s Jirkou dohromady
30.11.2023

Dnes v Ulici: Kryštof vyměňuje parohy za kostým ochránce a vesmír nechce dát Martinu s Jirkou dohromady

Věci se někdy tak zvláštně utřepou, že nás to nutí přemýšlet, jestli jde o znamení, nebo jen o pouhou náhodu. Co se stane, když se dva zamilovaní...

AZ-kvíz: Ani jeho moderátor netušil, že bude tak oblíbený. Zahrajte si s námi zjednodušenou verzi
03.01.2024

AZ-kvíz: Ani jeho moderátor netušil, že bude tak oblíbený. Zahrajte si s námi zjednodušenou verzi

Když AZ-kvíz v roce 1997 začínal jakožto nástupce dvouleté vědomostní soutěže Ypsilon, ani Aleš Zbořil, který obojí uváděl, neměl představu, jaký...

Hvězdy našeho dětství: KVÍZ, který vás vrátí do dob, kdy televize byla svátkem. Kdo dá vše, je génius
13.12.2023

Hvězdy našeho dětství: KVÍZ, který vás vrátí do dob, kdy televize byla svátkem. Kdo dá vše, je génius

Náš kvíz o nezapomenutelných českých hercích přináší nejedno známé jméno, které se na televizních obrazovkách v minulém století objevovalo...

Stáří jako Milošův strašák i Radkův důvod k oslavě v páteční Ulici
26.10.2023

Stáří jako Milošův strašák i Radkův důvod k oslavě v páteční Ulici

Někdo se postupujícímu věku brání, jiný ho oslavuje. Milošek mámě prozradí, co našel u Franty ve skříňce, a Evě se po zjištění pravdy viditelně...

KVÍZ: Ověřte si, jak dobře znáte české filmové písničky
13.08.2023

KVÍZ: Ověřte si, jak dobře znáte české filmové písničky

Hudba je neodmyslitelnou součástí nejenom koncertů, ale také filmového umění. Každý dobrý film je doprovázen i muzikou, kterou si diváci po...

Jára Cimrman ležící, spící je prvním z trojice filmů o geniální postavě, které bylo odepřeno stát se Největším Čechem
27.12.2023

Jára Cimrman ležící, spící je prvním z trojice filmů o geniální postavě, které bylo odepřeno stát se Největším Čechem

Češi se z této křivdy už dávno oklepali a vždy si rádi filmy, kterými se pražské Divadlo Járy Cimrmana prosadilo na filmovém plátně, zhlédnou. Po...