Diskuze
Nové díly Ulice už od 2. ledna! Co zajímavého přinesou?
Nové díly Ulice už od 2. ledna! Co zajímavého přinesou?
Možná jste zmeškali
Nenechte si ujít dnešní Ulici: Padnou jedovatá slova a uvidíte léčbu šokem, kterou byste nečekali
Bára sice přísahala, že si Pavla nepustí k tělu a že dokonale oddělí pracovní život od toho osobního, jak na ní ale Jitka vidí, moc jí to nejde....
Ulice: Tahle informace asi příliš mnoho diváků nepotěší
Další nová reportáž TV Nova odhaluje, jak probíhalo natáčení dobrodružného výletu v lese Martiny, Jirky, Magdy a Petra. Nové epizody Ulice se...
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
Zítra v ZOO: Nejdojemnější chvíle seriálu vám vžene slzy do očí
Riky udivuje spolubydlící. Petra je zničená z víkendu, ale bohužel to není únava, kterou by chtěla. Karolína začíná Alici dělat starosti. Pravá...
Loňská vítězná sympaťačka oslavila 45. narozeniny. Okouzlila nás nejen v Ulici
Představitelka jedné z nejoblíbenějších postav v Ulici oslavila 6. srpna 2025 narozeniny. Byla prohlášena největší sympaťačkou 19. sezóny a...
S kým žije vítězka StarDance v roce 2019: S mužem, který z ní udělal prostitutku
Jak už samotné jméno napovídá, herečka Veronika Khek Kubařová je vdaná za Pavla Kheka. Kdo to je? Kde se pár seznámil a jaké je jejich manželství?
Tajemství Ulice: Tyto dějové linky je nejsložitější vystavět, možná vás to překvapí
Kreativní producentka Ulice před časem přinesla zajímavé odpovědi na otázky, jaké postavy a dějové linky je vlastně nejtěžší do seriálu začlenit....
Poslední seriál Jaroslava Dietla z roku 1986 se k nám vrací každé léto. I letos
Seriál natočilo v roce 1986 ostravské studio Československé televize na základě posledního scénáře Jaroslava Dietla a mělo jít o mírně romantický...
Zvládneš kvíz o filmu S tebou mě baví svět? Těchto 10 otázek potrápí i znalce. Jestli to nezvládneš, tak jsi nudnější než koza na pouti
S tebou mě baví svět je oblíbenou rodinnou klasikou, u které je téměř nutností ji alespoň jednou v roce znovu zhlédnout. Pojednává o třech...
Tohle byla ta jediná a pravá vánoční pohádka za komárů
Zatímco Tři oříšky pro Popelku mají své pevné místo ve vánočním programu, ruská pohádka Mrazík se stala doslova kulturním fenoménem. Proč právě...
Diskutujte
- Vzpomínáte na nelehký start Otíka a Hedviky ze seriálu Ulice?
- Spor kvůli dcerám v Ulici: Proč Marie ostře odmítne Vandino pozvání?
- Hořkosladký příběh herečky Markéty Fišerové dojímá i po mnoha letech
- Byl jednou jeden dům: Oblíbený seriál od režiséra Chalupářů se vrací
- Legendární herec Andrej Hryc vnesl do Ulice život, na který diváci nebyli v seriálu zvyklí
- Diváci se mohou v nové řadě Policie Modrava těšit i na Filipa Tomsu
- Šíma konečně mluví! Jak Gábina zareaguje na strašlivá odhalení?
- Ulice se tento týden točila hlavně kolem Šimona a zbraně, kterou mířil na Romana s Viktorem
- Eva Burešová ze ZOO to má za sebou, na světě je kluk jako buk
- Lilly a její intriky v ZOO. Je to dobrá kamarádka?