Diskuze

Nové díly Ulice už od 2. ledna! Co zajímavého přinesou?

Po vánoční pauze se Ulice vrátí na obrazovky v podvečer 2. ledna 2023. Nové díly se ponesou ve znamení překvapivých návratů. U některých postav jsme se domnívali, že už je zřejmě nikdy neuvidíme, ale jak se zdá, všechno je jinak! Kdo se objeví ve škole s kyticí a kdo v Lumírově kanceláři?
Zpět na celý článek

Po vánoční pauze se Ulice vrátí na obrazovky v podvečer 2. ledna 2023. Nové díly se ponesou ve znamení překvapivých návratů. U některých postav jsme se domnívali, že už je zřejmě nikdy neuvidíme, ale jak se zdá, všechno je jinak! Kdo se objeví ve škole s kyticí a kdo v Lumírově kanceláři?
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Nenechte si ujít dnešní Ulici: Padnou jedovatá slova a uvidíte léčbu šokem, kterou byste nečekali
15.05.2025

Nenechte si ujít dnešní Ulici: Padnou jedovatá slova a uvidíte léčbu šokem, kterou byste nečekali

Bára sice přísahala, že si Pavla nepustí k tělu a že dokonale oddělí pracovní život od toho osobního, jak na ní ale Jitka vidí, moc jí to nejde....

Ulice: Tahle informace asi příliš mnoho diváků nepotěší
05.08.2025

Ulice: Tahle informace asi příliš mnoho diváků nepotěší

Další nová reportáž TV Nova odhaluje, jak probíhalo natáčení dobrodružného výletu v lese Martiny, Jirky, Magdy a Petra. Nové epizody Ulice se...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Zítra v ZOO: Nejdojemnější chvíle seriálu vám vžene slzy do očí
15.06.2025

Zítra v ZOO: Nejdojemnější chvíle seriálu vám vžene slzy do očí

Riky udivuje spolubydlící. Petra je zničená z víkendu, ale bohužel to není únava, kterou by chtěla. Karolína začíná Alici dělat starosti. Pravá...

Loňská vítězná sympaťačka oslavila 45. narozeniny. Okouzlila nás nejen v Ulici
05.09.2025

Loňská vítězná sympaťačka oslavila 45. narozeniny. Okouzlila nás nejen v Ulici

Představitelka jedné z nejoblíbenějších postav v Ulici oslavila 6. srpna 2025 narozeniny. Byla prohlášena největší sympaťačkou 19. sezóny a...

S kým žije vítězka StarDance v roce 2019: S mužem, který z ní udělal prostitutku
26.06.2025

S kým žije vítězka StarDance v roce 2019: S mužem, který z ní udělal prostitutku

Jak už samotné jméno napovídá, herečka Veronika Khek Kubařová je vdaná za Pavla Kheka. Kdo to je? Kde se pár seznámil a jaké je jejich manželství?

Tajemství Ulice: Tyto dějové linky je nejsložitější vystavět, možná vás to překvapí
09.06.2025

Tajemství Ulice: Tyto dějové linky je nejsložitější vystavět, možná vás to překvapí

Kreativní producentka Ulice před časem přinesla zajímavé odpovědi na otázky, jaké postavy a dějové linky je vlastně nejtěžší do seriálu začlenit....

Poslední seriál Jaroslava Dietla z roku 1986 se k nám vrací každé léto. I letos
21.07.2025

Poslední seriál Jaroslava Dietla z roku 1986 se k nám vrací každé léto. I letos

Seriál natočilo v roce 1986 ostravské studio Československé televize na základě posledního scénáře Jaroslava Dietla a mělo jít o mírně romantický...

Zvládneš kvíz o filmu S tebou mě baví svět? Těchto 10 otázek potrápí i znalce. Jestli to nezvládneš, tak jsi nudnější než koza na pouti
14.06.2025

Zvládneš kvíz o filmu S tebou mě baví svět? Těchto 10 otázek potrápí i znalce. Jestli to nezvládneš, tak jsi nudnější než koza na pouti

S tebou mě baví svět je oblíbenou rodinnou klasikou, u které je téměř nutností ji alespoň jednou v roce znovu zhlédnout. Pojednává o třech...

Tohle byla ta jediná a pravá vánoční pohádka za komárů
06.05.2025

Tohle byla ta jediná a pravá vánoční pohádka za komárů

Zatímco Tři oříšky pro Popelku mají své pevné místo ve vánočním programu, ruská pohádka Mrazík se stala doslova kulturním fenoménem. Proč právě...

Diskutujte