Nové díly Ulice už od 2. ledna! Co zajímavého přinesou?

Nové díly Ulice už od 2. ledna! Co zajímavého přinesou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po vánoční pauze se Ulice vrátí na obrazovky v podvečer 2. ledna 2023. Nové díly se ponesou ve znamení překvapivých návratů. U některých postav jsme se domnívali, že už je zřejmě nikdy neuvidíme, ale jak se zdá, všechno je jinak! Kdo se objeví ve škole s kyticí a kdo v Lumírově kanceláři?

Návrat nezdárného Tondy

Ještě před Vánoci vyjádřil Jirka křehkou naději, že by jeho otec mohl snad už brzy přestat trucovat. Naštěstí je to člověk, který vyhledává společnost a nevydrží být dlouho sám. I kdyby tak musel polknout hrdost, dříve či později se nutně vrátí mezi své. V prvním novoročním díle Ulice to vypadá, že měl chlapec pravdu. Tonda se skutečně objeví v bistru, aby Lumírovi jasně naznačil, že se na něj pořád zlobí.

Lumír by se mu jistě rád věnoval, kdyby měl čas, ale zrovna ho zaměstnávají úplně jiné myšlenky. Nemůže se dočkat, až se mu konečně vrátí milovaná Kateřina. Jak ale na její přílet zareaguje Vilma, kterou Kateřina ještě před odjezdem překvapila krásným vánočním dárkem?

Záhadné potíže paní Duškové

Nový rok obvykle zahajujeme s nadějí na lepší zítřky a s odhodláním nenechat se odradit každodenními starostmi. Pro Žofku a její rodinu to ale tentokrát bohužel neplatí. Dívka bude jen těžko maskovat slzy, když za Michalem dorazí na další lekci doučování. Ještě hůř na tom však bude její matka, která přijde za Ivou Klímovou s prosbou o pomoc se zablokovaným krkem. Skoro se nemůže pohnout a zkušená Iva snadno odhalí, že za tím vězí velký stres, což také Dušková nakonec potvrdí. Dokonce naznačí i konkrétní důvod…

Mirek zpátky na scéně

Když Mirek těsně před svatbou zjistil, že jeho snoubenka stále miluje Prokopa, neprodleně zrušil obřad a odstěhoval se. Magda, která si lásku k Prokopovi dlouho nechtěla přiznat, se mu pokoušela dovolat a usmířit se, ale Mirek jí to nezvedal. Potřeboval zřejmě čas pro sebe, aby si vše pořádně rozmyslel. Když se ale po několika týdnech vrátil, aby se s Magdou udobřil, ona už chodila s Prokopem. Mirek jí pak zcela zmizel ze života a zdálo se, že to bude definitivní. Nedávno o sobě dal znovu vědět, když podpořil Magdinu sbírku na mobilní hospicy. Přispěl jí štědrou částkou a popřál hodně štěstí. Byl to z jeho strany upřímný počin, nebo jen ironické gesto? Pravděpodobně šlo o víc, jelikož v nových lednových dílech se Mirek znenadání objeví přímo ve škole – a s kyticí!

Jak Magda zareaguje na Mirkův návrat? Zdroj: TV Nova

Napětí mezi Jirkou a Šimonem

Šimon poslední dobou nemyslí na nic jiného než na turnaj v počítačových hrách, kterého by se společně s Michalem rád zúčastnil. Je to pro něj bezpochyby vítané rozptýlení po všech těch útrapách posledních měsíců. Problém je ale v tom, že trénování na herní soutěž věnuje prakticky veškerý čas a zapomíná na učení. To se samozřejmě nelíbí Gábině, jež mu paření na počítači pohotově zatrhne. Šimon její embargo poruší, a tak mu dá Jirka poměrně svérázně najevo, že tudy cesta nevede. Čím mladíka pořádně naštve?

Jak se Gábina vypořádá s neposlušným synem? Zdroj: TV Nova