Ulice: Doběhne Františka špatné svědomí?

Ulice: Doběhne Františka špatné svědomí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak málo stačí k tomu, abyste se z vyrovnaného stavu dostali do pozice, kdy bojujete se svým černým svědomím. Frantovi k tomu stačilo jedno odpoledne, kdy měla Skyler lítostivou a kdy spolu v objetí skončili na gauči. Co s tím teď bude Franta asi dělat? 

Franta sice měl obrovskou dávku štěstí, že Skyler se bude po dobu cesty do Amsterdamu držela zpátky, avšak proti čemu nic nezmůže, je to, že je dobrák od kosti. I kdyby tedy existovala naděje na to, že Skyler nic neřekne, černé svědomí mu nedá spát, a nakonec se sám Báře bude muset přiznat.

Jenže už teď je jasné, že tohle čestná Bára nejspíš nevydýchá a s Frantou se definitivně rozejde. A tak se hned nabízí otázka, zda to Frantovi vůbec stojí za to. Co kdyby raději trpěl a mlčel, než od sebe odháněl tu nejlepší holku pod sluncem? Uvidíme, jak dlouho se mu to bude dařit. 

Pořád je tady ještě možnost, že Franta nebude muset nic říkat, protože na něho nevěra nakonec praskne sama, respektive ji vyzradí bezpáteřní mrcha Skyler, která si nevidí do úst. Místo toho, aby byla Frantovi vděčná za to, jak velkou oporou jí a Chrisovi je, tak mu klidně zničí vztah. Však co na tom, na Báře jí ani za mák nezáleží a Franta, toho už nějak zpracuje. 

Zprvu poklidný vztah mezi Frantou a Bárou se mění v rozbouřenou divokou řeku po tom, co si Franta na Skyler nedal pozor a skončil s ní v posteli. Jo, nejspíš měl jít na kávu s Eminou mámou Evou. Ta Skyler v očích touhu po Frantovi jasně viděla. A dobře předpokládala, že je to mrcha.

Skyler a Franta
Zdroj: TV Nova | Skyler a Franta

Jaká bude reakce Báry, až jí Franta o nevěře řekne? 

Stejně jako mohou diváci hádat, zda to Franta Báře řekne, nebo ne, tak mohou tipovat, jaká bude Bářina reakce po tom, když nevěra praskne. Co asi tak chudák holka může dělat? Po tom, co jí odjela Jana, tady nemá žádné bližší kamarády, a tak se nejspíš rozeběhne za mámou, které se tím vyplní její nejhorší tušení.

Její prvotní reakcí bude nejspíš odchod od Franty, ale bude trvalý? Neodpustí mu přece jenom? Co by asi Franta musel udělat, aby k němu Bára opět časem získala důvěru? Tak tohle je nad slunce jasné, měl by se Skyler utnout všechen nadbytečný kontakt. Ostatně, to kdyby udělal už dávno, teď by nejspíš nemusel svoji nevěru zametat pod koberec.

Jenže dokáže se Bára vyrovnat s myšlenkou, že nad ní vlastně nezodpovědná a všude přítomná Skyler zvítězila? Když s Frantou zůstane, shodí sama sebe. Teď i časem tohle Frantovi bude nejspíš pořád vyčítat, čímž roztočí spirálu hádek. Ať se na Frantovo selhání díváme z jakékoliv strany, pořád nám vychází, že to Franta podělal na plné čáře. Teď se s tím kluk bude muset poprat.

Zdroj článku:
  • autorský text