Oldřich Navrátil ze seriálu ZOO už pravou lásku našel

Oldřich Navrátil ze seriálu ZOO už pravou lásku našel
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Legendární český herec Oldřich Navrátil, který si mimo jiné zahrál také v sérií Básníků, je známý také pro své seriálové role. Aktuálně se angažuje v novém seriálu Zoo a nutno říct, že jeho postava zamilovaného ošetřovatele všechny ohromně baví. Jak to má herec s ženami v reálu?   

Poprvé to nevyšlo

Jak by mnozí kolegové jistě řekli, Oldřich Navrátil je veselá kopa, který má však stejně jako každý jiný člověk občas své chmury. Jedním takovým i byl konec vztahu s jeho první manželkou, která jej po téměř čtvrtstoletí vztahu poslala k vodě. Oldřich se z toho nějaký čas vzpamatovával, a nakonec se na něj přece jen usmálo štěstí znovu a dal se dohromady se svou současnou ženou Monikou. Vztahové trable řeší momentálně také Oldřichova postava Josefa Jíry, který je zamilovaný do své kolegyně, ošetřovatelky Stáni.

Vanda Hybnerová jako ošetřovatelka Stáňa v seriálu ZOO, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Ta mu však náklonost příliš neopětuje. Má doma však milovanou a zároveň i milující ženu, se kterou jim to v poslední době ovšem příliš neklape. Nakonec ho ale myšlenky stejně vždycky zavedou zpět domů. I přes jeho pobláznění šikovnou kolegyní si časem uvědomí, co je pro něj skutečně důležité.       

S přírodou doma i v televizi

Jako moderátor se Oldřich proslavil zejména svým receptářem, kde diváky seznamuje s postupy, radami a vychytávkami v oblasti péče o dům, zahradu apod. Stejně jako svou lásku k přírodě a zvířatům prezentuje svým působením v televizních pořadech, v realitě se odebírá do klidu mezi zeleň rovněž velmi často. Je to od své vnitřní podstaty tramp, pro kterého je tím nejlepším a nejoblíbenějším útočištěm jeho chata nedaleko Třebíče na Vysočině, odkud také pochází.

Jeho kladný vztah k trampování se utvářel už když byl malé dítě, kdy s oddílem pionýrů jezdili na tábory. A protože ho to bavilo, udržel si tuto oblibu i v pozdějších letech.