Co dnes dělá morbidní dívenka Wednesday z Addamsovy rodiny: zkrachovalo jí manželství

Co dnes dělá morbidní dívenka Wednesday z Addamsovy rodiny: zkrachovalo jí manželství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hollywoodská herečka Christina Ricci se proslavila už v 11 letech rolí psychopatické dcerky manželů Addamsových. Letos v únoru oslavila 40. narozeniny a černovlasou Wednesday, která s oblibou mučila svého bratra, by v ní už nikdo nehledal.

Po úspěchu Addamsovy rodiny byla Christina Ricci obsazena také do strašidelné komedie Casper a od té doby se už z žánru hororu a dramatu nevymanila. V roce 1999 si zahrála po boku Johnnyho Deppa v temném snímku Tima Burtona Ospalá díra, o čtyři roky později sekundovala Charlize Theron v psychologickém dramatu Zrůda. Šlo zřejmě o nejúspěšnější léta její kariéry. Poslední dobou se objevuje spíš v televizních sériích a preferuje blonďatý přeliv. 

Počátkem letošního července se Christina Ricci ocitla v hledáčku bulvárních médií, jelikož zažádala o rozvod. Její manžel, filmový technik James Heerdegen, se podle všeho projevil jako agresor a herečka na něj jednoho večera zavolala policii. Pár vychovává šestiletého syna Freddieho, kterého Christina hodlá získat do výhradní péče.