Jaké byly ty nejromantičtější svatby v Ulici?

Jaké byly ty nejromantičtější svatby v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Svatba je vždy velmi očekávanou událostí nejen v životě, ale také v seriálech. Snad každý seriálový fanoušek je nadšený, když se začne v seriálu plánovat svatba. Pojďme zavzpomínat na nejromantičtější svatby v Ulici. 

Lenka a Jarda Hejlovi  

Cesta ke svatbě Lenky a Jardy nebyla úplně jednoduchá. Dokonce to nějakou dobu vypadalo, že nebude ani svatba, ani společná budoucnost. Žádost o ruku proběhla, svatba už se plánovala, ale potom se to celé pokazilo. Jarda zaměstnal ve své firmě mladou slečnu Markétu.

Ta se ale do Jardy zamilovala a průšvih byl na světě. Jarda nějakou dobu odolával, ale nakonec podlehl a s Markétou prožil vášnivé chvilky. Ta to samozřejmě brala velmi významně, ale pro Jardu to byl úlet a jedna velká chyba, které velmi litoval. Když se Lenka o této nevěře dozvěděla, vypadalo to na definitivní konec vztahu a manželství.

Nakonec vše ale dobře dopadlo, a dokonce došlo i na opravdu krásnou a romantickou svatbu. Nechybělo opravdu romantické prostředí, nádherné šaty jako pro princeznu a samozřejmě také společnost přátel a rodiny. Takové pohádkové konce chceme vidět častěji.   

Amálka a Vlasta Peškovi  

Možná se divíte, proč je na seznamu nejromantičtějších a nejkrásnějších svateb zrovna tento pár. Svatba Vlastimila a Amálky byla totiž krásným důkazem toho, že láska kvete v každém věku. Vlastimila jsme dříve znali spíše jako bručouna, který dělal školníka. Velmi se začal měnit po boku přítelkyně profesorky Miriam Hejlové.

Jejich vztah ale bohužel nevydržel a Vlasta zůstal zase sám. Naštěstí ne na dlouho. Poznal se s Amálkou, která ho okouzlila svým dobrým a upřímným srdcem. A tak se zrodila láska jako trám. Jejich svatba nebyla nijak honosná, neproběhla na zámku, a dokonce neměli ani mnoho svatebních hostů. Přesto ale byla velmi romantická a krásná.

Jejich svatba se odehrávala u nich na chalupě v kruhu rodinném, pouze s nejbližší rodinou novomanželů. Odehrála se přímo u řeky, kde měl samozřejmě vášnivý rybář Vlasta nahozeno i během svatebního obřadu. A tak byla svatba nejen krásná a romantická, ale také zábavná.  

Lumír a Světlana Nyklovi  

Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Něco na tom pravdy nejspíš bude, ale rozhodně to neplatí vždy. Světlana si totiž vzala Lumíra hned dvakrát a rozhodně toho nikdy nelitovala. První svatba proběhla ještě v době, kdy Lumír nepatřil mezi nejoblíbenější postavy.

Jejich první manželství nebylo příliš úspěšné a došlo dokonce i na rozvod. Poté měl Lumír jiné ženy, ale velmi rychle zjistil, že tou nejlepší ženou jeho života byla Světluš. Ta už ale žila v jiné zemi a i s jiným mužem. Pokud k sobě ale dva lidé patří, tak je osud vždy svede dohromady. A nejinak tomu bylo i u Lumíra a Světlany.

Nejenže se k sobě vrátili, ale Světlana také otěhotněla. A to byl ideální čas na druhou svatbu. Na druhé svatbě to Světlaně slušelo ještě mnohem více než na té první a těhotenské bříško její krásu ještě podtrhovalo. V pohádkách se říká: A žili spolu šťastně až do smrti. A to platilo i u tohoto páru. Ale bohužel v tomto případě si přišla smrt velmi brzo a nečekaně právě pro Světlanu.  

Zdroj článku:
  • Autorský text