Najde Lumír konečně klid v náruči své lásky Kateřiny?

Najde Lumír konečně klid v náruči své lásky Kateřiny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kateřina Dubovská vypadá na ženu, která by mohla Lumíra potěšit, rozptýlit a v životě i řádně ukotvit. Od smrti Světlany to s Lumírem šlo z kopce. Alkoholové opojení vystřídaly četné pokusy o randění. Nebýt Lexíka a jeho rodiny, nejspíš by Lumír špatně skončil. Teď už konečně může najít klid po boku své lásky Kateřiny. Ale najde ho? 

Lumír z Ulice je zase mimo 

Dějová linka Lumíra Nykla z Ulice rozděluje diváky tohoto seriálu na dva tábory. Jeden tábor ji miluje, druhý se chytá za hlavu. Aniž bychom nadržovali některému z těchto táborů, lze přinejmenším připustit, že některé dějové zvraty Lumíra Nykla byly komické, až trapné. K popukání je zejména jeho vztah s matkou. Lumírovi v Ulici táhne na padesát a on se ještě prosí o dovolení své matky. Až dosud neměl koule na to ji odkázat do patřičných mezí. Potřebné odhodlání našel až díky Kateřině. Aby toho nebylo málo, je Lumír v Ulici aktuálně zase mimo. Teď ho však mimo realitu nedrží alkohol, nýbrž láska ke Kateřině. Najde v její náruči to, co hledal? Vypadá to tak!

Kateřina byla pro Lumíra opravdu velkým soustem, ale i tak se o ni pokusil. Vyplatilo se. Vzájemné sympatie mezi Kateřinou a Lumírem rostly, až přerostly ve vzájemnou lásku a porozumění. Vypadá to, že má Lumír konečně šanci vyplnit prázdnotu po Světlaně. 

Lumír s Kateřinou začínají budovat nový vztah, Zdroj: TV Nova

Lumír se chová jako přerostlé děcko 

Někteří diváci Ulice jen marně pátrají po tom, co Kateřinu na Lumírovi tolik přitahuje. Vždyť se někdy chová jako přerostlé děcko. Nechá s sebou cloumat podle nálad své matky a po Ingrid požaduje návod pěkně bod po bodu, co má dělat, aby Kateřinu sbalil. Místo toho, aby s Kateřinou skončil v posteli, tahá ji po horách a jeho jedinou obavou je, aby vztah neuspěchal. Chová se jako zamilovaná puberťačka, která zjistí, že na schůzku s vyvoleným nemá co na sebe.

Co myslíte, pomůže Lumírovi kompletní obměna šatníku k tomu, aby byl konečně šťastný? No, pokud urychleně nenajde své ztracené chlapáctví, může mu štěstí proklouznout mezi prsty. 

Zdroj článku:
  • Autorský text