Cameron Diaz pověsila kariéru na hřebík a užívá si překvapivě mateřství a rodinný život

Cameron Diaz pověsila kariéru na hřebík a užívá si překvapivě mateřství a rodinný život
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zářivé široké úsměvy, blond vlasy a dlouhé nohy udělaly z Cameron Diaz jednu z nejsledovanějších hereček světa a její odchod do předčasného „hereckého důchodu“ všechny zaskočil.

Na návštěvě v zábavné show

V nedávné době si herečka a podnikatelka Gwyneth Paltrow pozvala do svého pořadu jednu z hvězd minulých let s tím nejzářivějším úsměvem, Cameron Diaz.

Cameron v roce 2014, krátce po seznámení se svým nynějším manželem (Benji Madden, sňatek v roce 2015), oznámila konec herecké kariéry. Tenkrát tomu nikdo nevěřil, protože filmová diva byla na vrcholu své herecké kariéry, a to se z Hollywoodu většinou neodchází.

Jak Cameron nyní uvedla, svým odchodem našla vnitřní klid. Vysvětlila, že před časem zjistila, že chce v životě už jiné věci než pomíjivou hollywoodskou slávu.

Nová role v životě

Letos v zimě proletěla éterem zvěst o dítěti a přestože je herečka stále pod dohledem zvídavých lovců senzací, žádné těhotenství nebylo zdokumentované. Došlo na spekulace, že si Cameron a Benji nechali dítě odnosit náhradní matkou. Manželé kromě zmínky, jak jsou po příchodu dítěte šťastní, odmítli své rodinné štěstí sdílet na sociálních sítích, a tak si fanoušci budou muset počkat.

Překvapivý konec kariéry

V rozhovoru s Gwyneth Cameron uvádí, že teprve po seznámení se svým mužem, našla odvahu k tak radikální změně ve svém životě. A konečně začala dělat věci podle sebe, což prý jako známá herečka nemohla, protože za každým úspěšným filmem následují úmorné měsíce prezentace filmu a požadavky filmového průmyslu jsou velice náročné.

Ještě minulý rok hvězda nedokázala s jistotou říct, zda jde opravdu o konečné rozhodnutí, ale s příchodem dítěte se vše změnilo a rozhodla se o svém životě a čase rozhodovat sama.

Zatím to tedy vypadá, že v dalších skvělých filmech (Něco na té Mary je, Zkažená úča, Maska, Charlieho andílci, Prázdniny atd.) herečku zatím neuvidíme, ale popřejme jí k nadcházejícím 48. narozeninám, které oslaví 30. srpna, mnoho úspěchů v nové roli matky a hodně zářivých úsměvů.