Jarda Hejl z Ulice ve spáru žen

Jarda Hejl z Ulice ve spáru žen
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jarda Hejl se za dobu svého působení v seriálu proměnil z nesmělého proutníka na sebevědomého a zásadového manažera, manžela a otce. Kdo mu jako poslední popletl hlavu? Proč jeho žena o rok odložila svatbu? A kdo ho navštívil ze „záhrobí“?

Překvapení v podobě otce

Jarda Hejl se v seriálu Ulice objevoval od jeho vzniku v roce 2005. Jeho matkou byla Miriam Hejlová, profesorka na gymnáziu, s níž dlouho bydlel. Jarda žil v domnění, že jeho otec je mrtvý, o to větší bylo překvapení, když se v roce 2010 objevil u nich doma. Cyril kvůli své práci fotografa pro magazín hodně cestoval a práce byla i důvodem, proč opustil svou ženu Miriam a syna Jardu.

Miriam mu zradu neodpustila a synovi otce zapřela, skutečnost vyplula na povrch, až když se chtěla oficiálně rozvést. Jarda si otce avšak moc neužil. Cyril o dva roky později zemřel na rakovinu, ale přání o sblížení se se synem se mu splnilo. 

Úspěšný kutil a podnikatel

Jarda začínal jako konstruktér ve firmě Království hraček a dotáhl to až na jejího ředitele. V roce 2008 udělal manažerský kurz a začal pracovat v podniku na výrobu nábytku společně s Bedřichem Liškou a  Hrihorijem Lisečkem, který tragicky zemřel při požáru. Přeživší Bedřich a Jarda po neštěstí založili novou společnost na výrobu nábytku, které šéfoval Jarda. Kvůli častým cestám do zahraničí, hlavně do Německa, později převzal pozici vedoucího Bedřich.

Boj o životní lásku

Hejl měl vždycky slabost pro krásné ženy. Kolem Lenky Drápalová se pohyboval velmi dlouho, ale navázat hlubší vztah se mu nedařilo. Byl nesmělý a nevěděl, jak ji dát najevo náklonnost. To Magdalena Jandová vzala věci do svých rukou a Jardu sbalila, ačkoliv kvůli její žárlivosti a Jardově lásce k Lence došlo brzy k rozchodu, po kterém se pokusila spáchat sebevraždu.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jardovo srdce ale zpátky nezískala, ten toužil po Lence, se kterou se nakonec dal dohromady.

O to překvapivější byla jeho nevěra těsně před svatbou. Nechal se svést sekretářkou Markétou Havránkovou a zdrcená Lenka svatbu odložila. Lenka své lásce nakonec odpustila a o rok později byla veselka. Odstěhovali se do rodinného domu mimo Prahu a vychovávají spolu dvě děti.

Anděl strážný Jany Rytířové

Podnikatel a konečně manžel trávil v Ulici čím dál méně času. Naposledy na sebe výrazněji upozornil jako strážce spravedlnosti a ochránce žen. Když se mu Jana Rytířová svěřila, že se ji Radim Mareš pokusil znásilnit a teď ji vydírá a vyhrožuje, Jarda se rozhodl bránit dívčinu čest. Zkoušel si s Marešem promluvit, ale protože se výsledky nedostavili, sáhnul i k násilí.

Po Janině boku stál po celou dobu krize, dokud nebyl Mareš zavřen za mříže. Jana se do svého bodyguarda zamilovala, ale Jarda poučen ze své minulosti svoji touhu potlačil a zůstal věrný své rodině. Jarda Hejl poté odjel pracovně do Německa a v seriálu se již nevyskytuje.

 

Zdroj: