Diskuze

Drbárna ze ZOO: Chcete mě? Míša Pecháčková se nestydí – v rozhovoru vyzvala potencionální nápadníky, aby ji pozvali na jídlo

Drbárna ze ZOO: Chcete mě? Míša Pecháčková se nestydí – v rozhovoru vyzvala potencionální nápadníky, aby ji pozvali na jídlo
Je mladá, hezká a stále v dobré náladě. Míša Pecháčková je hýčkanou hvězdičkou TV Prima a jako Sid se objevuje už dva roky v jednom z nejsledovanějších dlouhodobých seriálů. Přestože má řadu obdivovatelů, zatím žádný vztah nemá.
Zpět na celý článek

Je mladá, hezká a stále v dobré náladě. Míša Pecháčková je hýčkanou hvězdičkou TV Prima a jako Sid se objevuje už dva roky v jednom z nejsledovanějších dlouhodobých seriálů. Přestože má řadu obdivovatelů, zatím žádný vztah nemá.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Hvězdné války: Proč jsou stormtroopeři úplně marní ve střelbě
09.03.2021

Hvězdné války: Proč jsou stormtroopeři úplně marní ve střelbě

Stormtroopeři jsou základní vojenskou jednotkou Impéria ve Hvězdných válkách. Bílá a plastově vypadající zbroj je jejich symbolem asi stejně, jako...

Anne Hathaway: Sen stát se jeptiškou se rozplynul, když dospívala
29.03.2021

Anne Hathaway: Sen stát se jeptiškou se rozplynul, když dospívala

Dnes je Anna šťastnou manželkou a matkou a také velice žádanou herečkou. Má velice dobrý odhad na výběr rolí, a tak se dostala během krátké doby...

Seriál Ulice: Kterápak uloví Prokopa. Usměvavá žačka, nebo ambiciózní ředitelka?
23.03.2021

Seriál Ulice: Kterápak uloví Prokopa. Usměvavá žačka, nebo ambiciózní ředitelka?

Od té doby, co profesorka Irena Landová usedla na ředitelské křeslo, stala se z ní ambiciózní dáma plná nových podnětů a nápadů. Posledním z jejích...

Hraběnka Bathory Anna Friel: Odvážná a talentovaná
24.03.2021

Hraběnka Bathory Anna Friel: Odvážná a talentovaná

Anna Friel je britská herečka. České publikum ji zaznamenalo v hlavní roli historického snímku Bathory Juraje Jakubiska. Tato herečka však za sebou...

Konec úspěšného španělského seriálu na Netflixu „Papírový dům“ se chýlí ke konci: Teď vyšel trailer na poslední díly
16.10.2021

Konec úspěšného španělského seriálu na Netflixu „Papírový dům“ se chýlí ke konci: Teď vyšel trailer na poslední díly

Za necelé dva měsíce končí fenomenální španělský seriál „La casa de papel“, anebo česky „Papírový dům“ s druhou částí páté sezóny na Netflixu....

Neo je zpět, jen někde ztratil své černé brýle
19.09.2021

Neo je zpět, jen někde ztratil své černé brýle

Fanoušci této filmové série, která naprosto vyčnívá z žánru sci-fi, se konečně před pár dny dočkali traileru k čtvrtému dílu filmové ságy, která...

Když se seriálová postava kompletně změní aneb tyto charakterové obraty jsme opravdu nečekali
20.08.2021

Když se seriálová postava kompletně změní aneb tyto charakterové obraty jsme opravdu nečekali

To hezké na seriálu je, že se každý týden můžeme těšit na naše oblíbené postavy a zažít s nimi nové dobrodružství. Aby byl seriál i po několika...

JLo, Britney Spears a mnoho dalších! Tyto celebrity si zahrály v oblíbeném seriálu Jak jsem poznal vaši matku
08.10.2021

JLo, Britney Spears a mnoho dalších! Tyto celebrity si zahrály v oblíbeném seriálu Jak jsem poznal vaši matku

O hvězdné hosty nebylo v HIMYM nouze. Vždy se na pár epizod objevily nové postavy, které nám svým obsazením mnohdy vyrazily dech. Pojďme se podívat...

Drž hubu! zdařile navazuje na zlatou éru francouzských komedií. Proč se u ní královsky pobavíte?
26.05.2021

Drž hubu! zdařile navazuje na zlatou éru francouzských komedií. Proč se u ní královsky pobavíte?

Francouzská komedie Drž hubu! vznikla pod režijní taktovkou Francise Vebera v roce 2003. Dodnes patří k velmi úspěšným a televize tento film...

TOP 5 odložených premiér, které uvidíme do konce roku 2021
07.07.2021

TOP 5 odložených premiér, které uvidíme do konce roku 2021

Doba koronavirová silně poznamenala filmařský průmysl. Točilo se méně a na uvedení do kin čekají už dva roky hotové snímky. Podívejme se na ty...

Diskutujte

Nejnovější diskutované