Drbárna ze ZOO: Chcete mě? Míša Pecháčková se nestydí – v rozhovoru vyzvala potencionální nápadníky, aby ji pozvali na jídlo

Drbárna ze ZOO: Chcete mě? Míša Pecháčková se nestydí – v rozhovoru vyzvala potencionální nápadníky, aby ji pozvali na jídlo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je mladá, hezká a stále v dobré náladě. Míša Pecháčková je hýčkanou hvězdičkou TV Prima a jako Sid se objevuje už dva roky v jednom z nejsledovanějších dlouhodobých seriálů. Přestože má řadu obdivovatelů, zatím žádný vztah nemá.

Čas od času se vynoří spekulace, že si představitelka Sid něco začala s některým hereckým kolegou, ale jak to tak vypadá, nejspíše jde jen o nepodložené drby. V rozhovoru pro extra.cz, který se uskutečnil na akci Anděl mezi zdravotníky, Michaela uvedla, že je zatím sama.

Mladá herečka ani o prázdninách neodpočívá – stále natáčí nové epizody seriálu, které diváci uvidí v podzimní sezóně. Míša si také pochvalovala učinkování v muzikálu Okno mé lásky, který je stále vyprodaný.

Herečka dostala od moderátorky všetečný dotaz, jak snáší kritiku a jak se vyrovnává s tím, že se i po takové době, kdy v seriálu je, ještě najdou lidé, kteří si na ni nezvykli a její herectví hodně kritizují.

Nezalíbíte se všem,

uvedla blonďatá herečka a dodala, že se stále snaží na sobě pracovat a zlepšovat se.

Důležité je na sobě makat, makat, makat,

řekla na kameru.

Konstruktivní kritiku vnímá pozitivně a ráda si ji přečte, protože ji považuje za hodně důležitou a někdy se z ní může i poučit. Dostává však i nesmyslné nenávistné vzkazy od lidí, kteří mají zřejmě nějaký problém, a aniž by ji znali, tak na ni útočí. Takové vzkazy se snaží přehlížet.

Výtky od partnera by jí nevadily, ale zatím to nemůže úplně posoudit, protože se doposud nenašel nikdo, kdo by Míše učaroval tak, jak se to stalo její postavě Sid, když potkala Adama. Přestože nemá zkušenosti, považuje ve vztahu s partnerem i s kamarády za nejdůležitější věc komunikaci, kdy se i výtky dají vyřešit.

Single život se jí zatím líbí a na vztah nespěchá. Nechce za každou cenu tlačit na pilu. Věří, že až přijde ten správný čas, tak se to jednoduše stane.

S nadsázkou uvedla, že má moc ráda jídlo a rozhodně by se nebránila pozvání od potencionálního zájemce na dobrou večeři. Rande má nejraději naživo, tváří v tvář. Nepotrpí si na kamery nebo dopisování, seznamky úplně ignoruje. Potřebuje mít přímý kontakt.

Přestože na sociálních sítích se občas objeví pozvání na rande, tak to zatím nezkusila, ale přijde jí to hodně odvážné, že se někdo odhodlá pozvat na schůzku člověka, o kterém vlastně nic neví.

Zdroje článku: