Jana Rytířová z Ulice

Jana Rytířová z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jana je v Ulici čím dál úspěšnější herečkou, ale právě toto povolání ji přineslo mnoho nepříjemných zkušeností. Pamatujete si na všechny její milostné pletky a zádrhele? Pojďme si je připomenout.

Svérázná a tvrdohlavá Jana září v Ulici od roku 2018. Prošla si už mnoha nevydařenými vztahy a zkušenostmi. Usměje se na ní už štěstí?

S postavou Jany Rytířové se potkáváme už od roku 2018, kdy se navrátila z Ameriky společně s kamarádkou Rozinou Maléřovou. Kamarádky si hledaly nové bydlení a prvotní azyl našly u Roziny dědy a jeho manželky Radky. Ale Jany výbušná povaha jí činila problém dlouho v těchto podmínkách setrvat a Jana si nakonec našla nový sdílený byt, ve kterém pobývá dodnes, zatímco její kamarádka Rozina a další její spolubydlící už byt opustily.

Dlouhotrvající soudní proces ji přinesl velkou úlevu 

Jana si vybrala poněkud náročné zaměstnání, které ji přináší mnohá úskalí. Jako hosteska a také příležitostná herečka se musela potýkat s různými nepříjemnosti. Mezi ty patřila i konfrontace s Marešem, která ji zavedla až k soudnímu líčení. V té době zažívala Jana velmi těžké období a každý svůj další postup musela důkladně promýšlet. V tu dobu ji však pomáhala kamarádka Bára a také Bruno, který ji vždy stál velkou oporou. Každý svůj krok pečlivě konzultovala se svou přítelkyní a právničkou Elen, která pomohla děvčatům vyhrát souboj nad Marešem.

Nešťastná láska s ženatými muži

Výraznou postavu Jany jsme si asi nejvíce spojili s barmanem Brunem, ke kterému měla vždy velice blízko. Jejich rozdílné povahy a zájmy jim bránily ve vážnějším vztahu, ačkoli u nich přitažlivost byla vždy velmi silná a Bruno k Janě choval silné city. Janina postava si však musela projít ještě jinými vztahy, které pro ni byly velkou životní lekcí. Jednalo se hned o dva starší a ženaté muže, kterým Jana dokázala podlehnout.

Pamatujete na silné jiskření s Jardou Hejlem? Tehdy Jana pracovala v dílně pro Jardu, což je postupně dost sbližovalo. Jarda Hejl měl však spokojené manželství a Janě proto nechtěl podlehnout, ačkoli mezi nimi panovala silná chemie. Jana svoje city Jardovi vyznala, a protože věděla, že je její láska beznadějná, chtěla to usnadnit oběma, a proto se rozhodla v dílně skončit. Jardu však potkávala ještě v hospodě, kde pracovala, což jí také vůbec situaci neusnadňovalo.

Jarda Hejl
Jaroslav Hejl z Ulice, Martin Hofmann, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Z nešťastné lásky k Jardovi se Jana brzy dostala, avšak následoval další románek s ženatým mužem. Tím byl Saša Beck – herec, se kterým Jana pracovala. Atraktivní a úspěšný herec byl pro Janu lákavým objektem, zvláště když ji sliboval spoustu věcí a kupoval dárky. U slibů to však zůstalo a Jana brzo pochopila, že manželku kvůli ní neopustí. V Ulici se také začala objevovat Jany máma Diana, která se snažila zachraňovat především nešťastnou situaci s bulvárem.

Další naděje pro Janu s Brunem?

Nyní můžeme sledovat návrat této dvojice, které dříve moc štěstí nepřálo. Po celou dobu však víme, že tahle dvojice nemá minulost tak úplně uzavřenou. Jana moc dobře ví, že byl do ní Bruno zamilovaný a když si to uvědomila i ona, bylo už pozdě – Bruno si našel Doru. A aby toho na Janu nebylo málo, Dora se i nastěhovala k Janě do bytu. Dora ovšem měla další plány s Brunem, a tedy společné bydlení. Jenže Bruno byl v rozpacích a na pochybách. Nakonec se musel rozhodnout jen pro jednu z nich.

A jestli Brunovo rozhodnutí bylo správné a zda najde Jana konečně štěstí v tomto sympatickém barmanovi z Coolny se musíme nechat překvapit.

Zdroj:

  • autorský text