V nemilosti: Drsná Sandra Bullock na Netflixu jako násilnice, která opouští po letech vězení a nečeká ji nic dobrého

V nemilosti: Drsná Sandra Bullock na Netflixu jako násilnice, která opouští po letech vězení a nečeká ji nic dobrého
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Podle Petera Craiga, který napsal také scénář k připravovanému filmu Gladiátor 2, Batman nebo k očekávanému pokračování Top Gunu, natočila Nora Finscheidt strhující dramatický snímek, do kterého po úspěchu s hororem V pasti (můžete vidět na stejné platformě) Netflix obsadil Sandru Bullock.

Herečka, kterou po celém světě proslavila šílená jízda autobusem, který nesměl zastavit, se tak opět posouvá k dramatické tvorbě a pro Netflix byla první a jedinou volbou, když se začal rýsovat tento projekt.

V dramatickém snímku si zahrála i Viola Davis, Vincent D´Onofrio, Jon Bernthal, Richard Thomas nebo Linda Emond.

Nejde o první zpracování tématu, v roce 2009 vznikla stejnojmenná minisérie, která zaznamenala velký úspěch a hned následující rok se začalo mluvit o možnosti natočit celovečerní film. Film si na svou premiéru musel počkat 11 let.

A na co se těšit?

Sandra se vžije do kůže mladé odtažité ženy Ruth Slater, která se dostala v 17 letech na hodně let do vězení za násilný trestný čin. Svůj trest si odpykala a její život by se měl zlepšit. Jenže místo, kde by měla najít bezpečí, se tváří jako peklo a lidé, kteří by ji měli podat pomocnou ruku, ji soudí a odsuzují. Tak zůstává sama a jediné, co ji drží v naději, že se něco změní k lepšímu, je šance, že najde milovanou mladší sestru, o kterou se v minulosti starala a která jí zmizela ze života v den, kdy skončila ve vězení.

Dočkáme se emotivního a šťastného konce, nebo bude žena za své provinění pykat i na svobodě a zůstane v nemilosti svého okolí? Vykoupení ji bude stát hodně sil.

Moje postava je někdo, kdo byl 20 let uvězněn za docela ohavný zločin a dostane se ven. Je několik lidí, jejichž životy ovlivnil tento zločin, který spáchala, a s jejím propuštěním je spojeno mnoho nenávisti, hněvu, hořkosti a smutku. Chce najít jedinou osobu, jedinou rodinu, kterou měla, když vešla do vězení a je na pochybách, zda by to neměla nechat být, aby této osobě znovu neublížila.

Tak se vyjádřila o své postavě samotná Bullock.

 

Zdroj: