Karla se tento týden konečně přiznala k nevěře. Vyřídí si Mára účty s Jakubem?

Karla se tento týden konečně přiznala k nevěře. Vyřídí si Mára účty s Jakubem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tenhle týden se v Ulici udála spousta zarážejících věcí – Šimon na přání šikanátorů rozbil nástěnku, ale byl přistižen ředitelem. Skyler vzala Frantu na únikovou hru, při níž si báječně rozuměli. Adam poslal Jarce kytici a Karle nezbylo nic jiného, než před Márou kápnout božskou…

Šimon rozbil školní nástěnku

Aby se vyhnul výprasku, rozhodl se Šimon přistoupit na výzvu šikanátorů a rozbil školní nástěnku. Bohužel ho při tom načapal Prokop a tyrani hned měli nahnáno při představě, že je Šimon práskne. Mladík ale pravdu zamlčel a vymyslel si, že se jednalo o další bláznivou sázku. Nástěnku musel nechat na vlastní náklady opravit, sám by to však nezvládl, a tak si na pomoc přivolal Jirku Hermana. Nečekaně se k nim připojil také Radek Mastný a všichni tři na opravě nástěnky spolupracovali.

Skyler moc lituje toho, že se s Frantou rozešla, zdroj: Tv Nova

Skyler strávila večer s Frantou

Chris začal chodit do nové školky, kde se mluvilo anglicky. Dokonce už si našel prvního kamaráda, radovala se Skyler. Realita ovšem byla trochu jiná než její nadějeplné iluze. Chris vyrukoval s tím, že by se rád vrátil do Amsterdamu, kde byl zvyklý a kde má prarodiče. Začalo se mu po Justine a Jeanu-Claudovi stýskat. Nepřesvědčily ho ani námitky, že v Praze má tátu a babičku Aničku. Nakonec Skyler rozhodla, že zůstanou v Česku.

O den později si Skyler uvědomila, že Franta měl svátek, a darovala mu únikovou hru pro dva. Dosáhla toho, že si Bára opět připadala přehlížená. Zatímco Frantova současná přítelkyně trávila večer s Aničkou a Chrisem čekáním na to, až Skyler a Franta dokončí hru, ti dva si pak ještě vyrazili do Coolny na panáka. Skvěle se bavili a až podezřele dobře si rozuměli. Není divu, že v Aničce vykvetlo podezření. Skyler se jí totiž svěřila, jak moc lituje toho, že se s Frantou rozešla. Chce ho získat zpátky?

Adam poslal Jarce kytici – přímo do práce

Jarka prožila s Adamem příjemnou noc, ale tím by to podle ní mělo skončit. Z mnoha důvodů se k němu nehodí. Je starší než on, čerstvě po rozvodu a pracuje v ordinaci jeho mámy. Přesto se uvolila u Adama znovu přespat, i když pouze na gauči. Ráno kvůli tomu přišla pozdě do práce, kam jí kurýr nečekaně doručil krásnou kytici. Blanka samozřejmě zahořela zvědavostí, od koho ten dáreček asi může být, ale slíbila, že se nebude pídit po podrobnostech. Těžko říct, jak by reagovala, kdyby znala pravdu.

Karla se přiznala k nevěře. Zdroj: Tv Nova

Karla se Márovi přiznala k nevěře

Jakub se vloudil do Karlina bytu, když byl Vojta doma sám. Zahrál si s chlapcem karty a zároveň ho přemlouval, aby si s ním někdy vyjel na dlouhý výlet vlakem. Pojedou jen sami dva a rodiče je budou muset hledat. Karla naštěstí za chvíli dorazila a byla, mírně řečeno, v obrovském šoku, když Jakuba spatřila. Chtěla ho vyhodit, jenže on se k odchodu příliš neměl.

Místo toho jí začal vyhrožovat, že Kryštofovi všechno řekne. Karla tak s povzdechem usoudila, že bude muset být rychlejší, a konečně manželovi povědět bolestnou pravdu. Márova reakce na její nevěru s Jakubem byla přesně tak hrozná, jak se obávala. Nechtěl si nic nechat vysvětlit, nechtěl s ní vlastně vůbec mluvit. Sebral se a odešel. Vyřídí si účty přímo s Jakubem?

Zdroj článku:
  • Autorský text